Bij de groepen 7 was Het Baken de sterkste.
Bij de groepen 7 was Het Baken de sterkste. SKF korfbal

Vier verschillende scholen winnen SKF HatchTech Schoolkorfbaltoernooi

Korfbal

VEENENDAAL Het SKF HatchTech Schoolkorfbaltoernooi is door vier verschillende scholen gewonnen. De finales zaterdag waren de apotheose van een aantal dagen met heel veel enthousiaste korfballende teams. En hoewel het doel van schoolkorfbal primair plezier hebben is en kennismaken met korfbal, wordt er ook om prijzen gestreden. Vier verschillende scholen gingen er dit jaar met de hoofdprijzen vandoor, die uitgereikt werden door wethouder Sport Martijn Beek en Tjitze Meter van hoofdsponsor HatchTech.

Bij groep 5 was er een driekamp tussen De Bron 5A, ’t Speelkwartier 5C en Tamim 5A. Winnaar van deze driekamp werd ’t Speelkwartier 5C. Ook bij groep 6 een driekamp met De Burcht 6A, Rehobothschool 6B en ’t Speelkwartier 6B. Hier ging de titel naar het team van De Burcht 6A.

Bij groep 7 deden vier teams mee aan de finale, zodat er echte halve finales gespeeld konden worden. De overmacht van Het Baken was hier groot, liefst drie teams (7A, 7C en 7F) hadden zich geplaatst voor de finales. De Burcht 7A moest het opnemen tegen deze rode overmacht. Dat lukte deels, het team plaatste zich voor de finale, maar Het Baken 7C bleek de sterkste en kroonde zich tot kampioen.

Ook bij groep 8 een driekamp met twee teams van de Rehobothschool (8A en 8B) en daarnaast ’t Speelkwartier 8A. De eerste prijs was hier voor de Rehobothschool 8A.

't Speel-Kwartier won bij de groepen 5.
De Burcht was de winnaar bij de groepen 6.
Rehobothschool 8A, de winnaar bij groep 8.
advertentie
advertentie
Foto uit archief.
Van Gent Finaleweken: Van de Zandschulp onderuit in Madrid 1 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: SKF naar bekend terrein voor wedstrijd die moet leiden tot handhaving in eredivisie 7 uur geleden
Afbeelding
Groot verdriet bij GVVV om overlijden van Jan Spies 7 uur geleden
Alle gedecoreerden bij elkaar.
Lintje voor vrijwilligers uit de Veense sportwereld; in totaal 17 Koninklijke onderscheidingen in Veenendaal 9 uur geleden
Afbeelding
Ron van Stokkum ontvangt lintje: van pen en papier naar Koninklijke Onderscheiding 9 uur geleden
Nettie Croes loopt al meer dan vijftig jaar rond bij SKF. ,,De tijd is voorbij gevlogen!"
De Vrijwilliger: Nettie Croes is een halve eeuw SKF'er: 'Het is belangrijk om nieuwe leden goed te verwelkomen' 12 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 17 14 uur geleden