Afbeelding
Selena Piek

Top-badmintonster Selena Piek geeft clinic in Veenendaal Oost

Badminton

VEENENDAAL Ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van WSV Dragonder Noord komt Selena Piek op zaterdag 11 maart in Sporthal Oost een badminton clinic komen geven voor de jeugdbadminton leden van deze vereniging.

Selena Piek is meervoudig Nederlands Kampioen, heeft diverse medailles gehaald tijdens Europese kampioenschappen en heeft twee keer eerder deelgenomen aan de Olympische Spelen. Afgelopen januari stond zij, samen met haar gemend dubbelspel partner Robin Tabeling, op de tiende plaats op de wereldranglijst in het gemengd dubbel en zijn zij dan ook volop in de race om deelname aan de Olympische Spelen (2024 in Parijs) af te dwingen.

Hoogstwaarschijnlijk zal zij deze clinic gaan verzorgen samen met haar huidige gemengd dubbelspel partner Robin Tabeling. Tijdens deze clinic zullen zij laten zien hoe er wordt getraind, en samen met de jeugd gaan spelen om hun kennis en techniek over te brengen op de jeugdspelers van WSV Dragonder Noord. De clinic wordt gestart om ongeveer 11.30 uur met een warming up verzorgd door de eigen jeugd trainers waarna Selena met haar partner de training over zal nemen. 

Om iedereen de gelegenheid te geven om te komen kijken bij deze clinic, is de tribune in Sporthal Oost op de tweede verdieping van het Ontmoetingshuis (Spiesheem 54) geopend.

advertentie
advertentie
Alle gedecoreerden bij elkaar.
Lintje voor vrijwilligers uit de Veense sportwereld; in totaal 17 Koninklijke onderscheidingen in Veenendaal 16 minuten geleden
Afbeelding
Ron van Stokkum ontvangt lintje: van pen en papier naar Koninklijke Onderscheiding 17 minuten geleden
Nettie Croes loopt al meer dan vijftig jaar rond bij SKF. ,,De tijd is voorbij gevlogen!"
De Vrijwilliger: Nettie Croes is een halve eeuw SKF'er: 'Het is belangrijk om nieuwe leden goed te verwelkomen' 3 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 17 5 uur geleden
Afbeelding
Veenendaals succes voor Deos bij finale in Ede 20 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Botic van de Zandschulp toont herstel in Madrid 24 apr, 20:45
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: VZC sluit seizoen bijna perfect af; 'Ik ben zeker trots op de mannen' 24 apr, 15:17