Afbeelding
Pixabay

‘t Veen zonder al te veel moeite langs BAN 5

Badminton

VEENENDAAL De badmintonners van BC ‘t Veen hebben dit weekend opnieuw gewonnen. In de Amersfoortse sporthal Icoon werd BAN 5 met 2-6 geklopt.

De meeste partijen gingen eenvoudig of redelijk eenvoudig naar de spelers van ‘t Veen. Alleen het mannendubbel van Wouter Fondse en Leon Wegen en het enkelspel van Leon Wegen gingen verloren. In beide gevallen overigens niet zonder slag of stoot. Fondse en Wegen verloren het dubbelspel met 26-24 en 22-20 en Wegen ging in zijn enkelspel met 21-17 en 21-19 onderuit. 

De overige partijen gingen in twee games naar de Veenendalers. Daar zaten wel enkele spannende games tussen. Zo kon Fondse zijn enkelpartij winnen door een 23-25 winst in de tweede game, Leon Wegen en Dinja van Haastert speelden in hun gemengd dubbel een tweede game met de cijfers 19-21 en ook Jamie van Brienen en Fondse konden hun gemengd dubbel op 17-21 in de tweede game beslissen.

‘t Veen staat door de winst uiteraard nog gewoon eerste in de vijfde divisie. Achtervolger Badso kwam een puntje dichterbij, maar het gat is nog altijd zeven punten in Veens voordeel.

advertentie
advertentie
Foto uit archief.
Van Gent Finaleweken: Van de Zandschulp onderuit in Madrid 1 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: SKF naar bekend terrein voor wedstrijd die moet leiden tot handhaving in eredivisie 6 uur geleden
Afbeelding
Groot verdriet bij GVVV om overlijden van Jan Spies 7 uur geleden
Alle gedecoreerden bij elkaar.
Lintje voor vrijwilligers uit de Veense sportwereld; in totaal 17 Koninklijke onderscheidingen in Veenendaal 9 uur geleden
Afbeelding
Ron van Stokkum ontvangt lintje: van pen en papier naar Koninklijke Onderscheiding 9 uur geleden
Nettie Croes loopt al meer dan vijftig jaar rond bij SKF. ,,De tijd is voorbij gevlogen!"
De Vrijwilliger: Nettie Croes is een halve eeuw SKF'er: 'Het is belangrijk om nieuwe leden goed te verwelkomen' 12 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 17 14 uur geleden