Archieffoto
Archieffoto Rinus van Denderen

VRC komt tekort en verliest: ‘Het was vandaag niet goed genoeg’

VEENENDAAL Na de winst vorige week tegen Jonathan ging VRC vandaag op bezoek bij CDW in Wijk bij Duurstede. De ploeg van Niels ten Have begon als nummer zes met vijf punten voorsprong aan de wedstrijd.

VRC begon goed: aanvoerder Robin Segers scoorde na zes minuten de 0-1. CDW kwam twaalf minuten later op 1-1. Vervolgens benutte de tegenstander een strafschop en scoorden ze vlak voor rust de 3-1 en net na rust de 4-1, wat tevens de eindstand was.

De realistische Ten Have berust zich in de uitslag. ,,Het is een terechte uitslag, aangezien wij niet het spel dat we graag willen op de mat konden leggen. We begonnen nog heel erg goed en scoorden ook al snel. Nadat Jurriën (van der Horst) gewisseld moest worden vanwege een schouderblessure, kantelde de wedstrijd volledig. Twee doelpunten kwamen uit een corner en we kregen een doelpunt tegen uit een strafschop. We hebben voldoende kansen gehad en bij een 3-1 stand kregen we een goede mogelijkheid voor de aansluitingstreffer. We maakten deze niet en in de tegenaanval scoorde de tegenstander. Dat is zuur maar we waren vandaag ook ondermaats; het zal in de komende wedstrijden beter moeten’’, sluit ten Have af.

Volgende week speelt VRC thuis tegen OVC ‘85 uit Oosterbeek. In de eerste wedstrijd wonnen de geel-blauwen met 1-5. Vervolgens gaat de ploeg van Ten Have naar CJVV en speelt het op 18 februari thuis tegen BFC voor de beker.

Nettie Croes loopt al meer dan vijftig jaar rond bij SKF. ,,De tijd is voorbij gevlogen!"
De Vrijwilliger: Nettie Croes is een halve eeuw SKF'er: 'Het is belangrijk om nieuwe leden goed te verwelkomen' 2 uur geleden
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 17 3 uur geleden
Veenendaals succes voor Deos bij finale in Ede 19 uur geleden
Van Gent Finaleweken: Botic van de Zandschulp toont herstel in Madrid 24 apr, 20:45
Van Gent Finaleweken: VZC sluit seizoen bijna perfect af; 'Ik ben zeker trots op de mannen' 24 apr, 15:17
Paul Oostermeijer kiest voor langer verblijf bij DOVO 23 apr, 17:36
Wisselend succes voor eredivisie turnsters in Den Haag 23 apr, 12:26