@tedxmedia

Van Gent Finaleweken: GVVV verliest met tien man

VEENENDAAL Het sprookje is voorbij voor GVVV. Waar het team de afgelopen drie wedstrijden met ruime cijfers wist te winnen was dat vandaag tegen Quick Boys een brug te ver. De ploeg van Gery Vink kwam al vroeg in de wedstrijd met tien man te staan en verloor met 2-0: ,,Ondanks het verlies een groot compliment naar de spelers toe’’, aldus de trainer.

door Siem van Eck

,,Het is heel vervelend dat we deze reeks niet door hebben kunnen zetten. We kregen na vijftien minuten een rode kaart voor de keeper Jan van Willige. Er was een doorgebroken speler en hij redde buiten de zestien, hands. Dus daarna moesten we met één man minder verder. Dat is een heel lastig verhaal. De scheidsrechter was wel warrig. Nu wil ik hem niet de schuld geven maar hij vermoordt wel de hele wedstrijd daardoor. We hadden 100 procent een vrije trap moeten krijgen en die kregen we niet. Tien seconden later hadden we rood met Jan. We hielden het vol tot de 42e minuut, alleen we stonden daarna tweemaal verdedigend niet goed. Dat zorgde voor twee slordige tegengoals. In de tweede helft creëerden we nog zes goede kansen, die scoorden we alleen niet. Door de uitslag is het een ontevreden gevoel, toch we hebben een tevreden gevoel wat we met tien man hebben gepresteerd’’, eindigt Vink.

Keeper Jan van Willige werd vervangen door Johan Jansen, waardoor Adham el Idrissi het veld moest verlaten. Jansen voorkwam een aantal malen dat GVVV met nog zwaardere cijfers verloor.

Groot verdriet bij GVVV om overlijden van Jan Spies 8 minuten geleden
Alle gedecoreerden bij elkaar.
Lintje voor vrijwilligers uit de Veense sportwereld; in totaal 17 Koninklijke onderscheidingen in Veenendaal 1 uur geleden
Ron van Stokkum ontvangt lintje: van pen en papier naar Koninklijke Onderscheiding 1 uur geleden
Nettie Croes loopt al meer dan vijftig jaar rond bij SKF. ,,De tijd is voorbij gevlogen!"
De Vrijwilliger: Nettie Croes is een halve eeuw SKF'er: 'Het is belangrijk om nieuwe leden goed te verwelkomen' 5 uur geleden
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 17 7 uur geleden
Veenendaals succes voor Deos bij finale in Ede 22 uur geleden
Van Gent Finaleweken: Botic van de Zandschulp toont herstel in Madrid 24 apr, 20:45