Archieffoto ter illustratie.
Archieffoto ter illustratie. VTC

Van Gent Finaleweken: Ruime zege voor tennismannen VTC

Tennis

VEENENDAAL De tennismannen van VTC hebben hun tweede overwinning in deze voorjaarscompetitie geboekt. Daarmee hebben de Veenendalers de smaak te pakken, na drie nederlagen was dit de tweede zege op rij. Hercules Utrecht werd met 5-1 verslagen door het team van Sem Middelhoven, Chris van der Mei, Andries Hörchner, Joran Niesink en Jeroen van Ee.

De vrouwen van VTC die op zondag in de hoofdklasse actief zijn, speelden met 3-3 gelijk tegen Tenista. In het uitduel in Amstelveen werden de Veense punten gemaakt door Vera de Jonk, Merel van den Brink en het dubbel De Jong/Iris van Kommer. Nynke Bekker en Eline Segers ging in hun enkelspel onderuit, terwijl het dubbelspel van Merel van den Brink en Nynke Bekker nipt verloren werd in de supertiebreak.

Het damesdubbelteam op vrijdag van VTC verloor ook haar derde wedstrijd. Het derde team van Spitsbergen was met 3-1 te sterk. Ook het gemengd zondagteam van VTC wacht nog altijd op de eerste overwinning. Ook zondag kwam die er niet, Rapiditas 3 was met 3-5 te sterk voor de Veenendalers.

Winst was er wel voor het gemengd team op zaterdag. VTC won de uitwedstrijd bij Lent 8 met 2-3. Ook het herenteam op zondag kon weer een overwinning bijschrijven. De Veenendaalse koploper van de vijfde klasse had geen enkele moeite met Vreeswijk: 6-0.

advertentie
advertentie
Foto uit archief.
Van Gent Finaleweken: Van de Zandschulp onderuit in Madrid 3 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: SKF naar bekend terrein voor wedstrijd die moet leiden tot handhaving in eredivisie 8 uur geleden
Afbeelding
Groot verdriet bij GVVV om overlijden van Jan Spies 9 uur geleden
Alle gedecoreerden bij elkaar.
Lintje voor vrijwilligers uit de Veense sportwereld; in totaal 17 Koninklijke onderscheidingen in Veenendaal 11 uur geleden
Afbeelding
Ron van Stokkum ontvangt lintje: van pen en papier naar Koninklijke Onderscheiding 11 uur geleden
Nettie Croes loopt al meer dan vijftig jaar rond bij SKF. ,,De tijd is voorbij gevlogen!"
De Vrijwilliger: Nettie Croes is een halve eeuw SKF'er: 'Het is belangrijk om nieuwe leden goed te verwelkomen' 14 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 17 16 uur geleden