Afbeelding
Pixabay

Van Gent Finaleweken: Padelteams Spitsbergen eindigen op eerste plaats

Tennis

VEENENDAAL De padelteams op de vrijdag en de zondag van TPV Spitsbergen zijn de voorjaarscompetitie op de eerste plaats geëindigd. Het vrijdagteam hield achtervolger Barneveld met een 2-2 gelijkspel op afstand, het zondagteam won met de maximale cijfers van Keltenwoud uit Bennekom: 4-0.

Het vrijdagteam speelde in de vierde klasse. In de laatste competitiewedstrijd moest vrijdag uitgemaakt worden wie eerste zou worden in de poule. Het Veenendaalse team van John Takkebos, Bart van den Brink, Marc van Manen en Mourice Kooijman was erg gewaagd aan de tegenstander en zo stond er eind van de avond een 2-2 remise op het scorebord. Daarmee hield Spitsbergen Barneveld één punt achter zich.

Spannend was het ook in de vierde klasse op zondag. Daar ging het tussen Spitsbergen en Dukenburg Smash. Beide ploegen wonnen hun laatste wedstrijd met 4-0 waardoor de Veenendalers (Marc van Manen, Thom Koppenaal, Jeroen van den Berg en Margot van der Hagen) één puntje voorsprong hielden op de concurrent.

Tussendoor had het zaterdagteam van Spitsbergen (Stephanie Muller, Marco Schoeman, Mark Drost en Jacco Muller) verloren van Bakkershaag. De bezoekers waren met 1-3 te sterk. Spitsbergen eindigt daarmee op de vijfde plaats in de vierde klasse.

VTC-TEAMS Ook de padelteams van VTC sloten dit weekend de competitie af. Het zaterdagteam (Mandy Korver, Carmen van den Brink, Martine Clarenbach en Jannie Takkebos) ging met 0-4 onderuit tegen koploper Nijkerk en eindigt te competitie in de vierde klasse op de zesde plek. Het zondagteam van VTC (Arjen van Ojik, Henk van Ojik, Andries Hörchner en Timo Valk) ging ook met 0-4 onderuit, tegen koploper Estate. Voor de Veenenalers eindigt daarmee het seizoen in de hoofdklasse op de zesde plek.

advertentie
advertentie
Alle gedecoreerden bij elkaar.
Lintje voor vrijwilligers uit de Veense sportwereld; in totaal 17 Koninklijke onderscheidingen in Veenendaal 42 minuten geleden
Afbeelding
Ron van Stokkum ontvangt lintje: van pen en papier naar Koninklijke Onderscheiding 43 minuten geleden
Nettie Croes loopt al meer dan vijftig jaar rond bij SKF. ,,De tijd is voorbij gevlogen!"
De Vrijwilliger: Nettie Croes is een halve eeuw SKF'er: 'Het is belangrijk om nieuwe leden goed te verwelkomen' 4 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 17 5 uur geleden
Afbeelding
Veenendaals succes voor Deos bij finale in Ede 21 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Botic van de Zandschulp toont herstel in Madrid 24 apr, 20:45
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: VZC sluit seizoen bijna perfect af; 'Ik ben zeker trots op de mannen' 24 apr, 15:17