Foto uit archief.
Foto uit archief. TV Spitsbergen

Tennissers Spitsbergen starten met nederlaag bij Teskwik

Tennis

VEENENDAAL De tennissers van het zaterdag herenteam van TPV Spitsbergen zijn de voorjaarscompetitie gestart met een nederlaag. Uit bij Teskwik in Ede werd het 4-2. De Veense punten werden gepakt door Sander Gijtenbeek die zijn enkelpartij won en winst in het dubbel van Martijn Kabbes en Wouter Beeldman. 

Op zaterdag ging ook het damesdubbel onderuit, uit bij Schuytgraaf werd het 4-0. De Spitsbergen-teams die thuis speelden haalden een beter resultaat. Zo speelde het gemengd dubbelteam zaterdag met 2-2 gelijk tegen Risenborgh 2. De Veenendaalse punten werden gemaakt door Robin Drost/Wout van der Linde en Robin Drost/Astrid van Ewijk. Het gemengd zaterdagteam van Spitsbergen tenslotte won zijn partij. Tegen SLOW 3 werd het 4-1 voor het Veenendaalse team dat bestaat uit Simone Raadsheer, Mark van der Geijs, Gido van Barneveld en Esther van Hunnik.

Wisselende resultaten waren er ook op vrijdag al te zien. Zo boekte het herendubbel (Chris de Jong, Ramon van der Weijden, Robin Schalkwijk en Rick Selhorst) een 1-3 overwinning bij Luno. Maar het damesdubbel verloor juist met dezelfde cijfers. Stephanie Muller, Hennie Mentink, Annelies Noorland en Britt Struijk moesten de winst met 3-1 aan thuisclub De Helster laten. Het enige punt van Spitsbergen werd behaald door het duo Noorland/Struijk.

De zondagteams van Spitsbergen verging het beter. Het herenteam van Jeroen van Haaren, Remco van Ewijk, Ishak Crljenkovic en Cas van Haaren was met 1-5 veel te sterk voor Tepci. Ook het zondag damesteam boekte een overwinning. Fenne Kemperman, Fay Wagner, Caitlin Strijdhorst en Katie Schüller tennisten een 4-2 overwinning bij elkaar tegen Het Laakhuisje. Het gemengdteam van Spitsbergen op zondag speelde met 4-4 gelijk tegen Helios Centrum. 

advertentie
advertentie
Nettie Croes loopt al meer dan vijftig jaar rond bij SKF. ,,De tijd is voorbij gevlogen!"
De Vrijwilliger: Nettie Croes is een halve eeuw SKF'er: 'Het is belangrijk om nieuwe leden goed te verwelkomen' 47 minuten geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 17 2 uur geleden
Afbeelding
Veenendaals succes voor Deos bij finale in Ede 17 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Botic van de Zandschulp toont herstel in Madrid 24 apr, 20:45
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: VZC sluit seizoen bijna perfect af; 'Ik ben zeker trots op de mannen' 24 apr, 15:17
Afbeelding
Paul Oostermeijer kiest voor langer verblijf bij DOVO 23 apr, 17:36
Marit van Rabenswaaij, Kaily Meerwijk,  Fien Cornelissen en trainers Michel Klok en Manja Moraal
Wisselend succes voor eredivisie turnsters in Den Haag 23 apr, 12:26