Afbeelding
VRC

Mark van den Berg nieuwe assistent-trainer VRC

Voetbal

VEENENDAAL Mark van den Berg neemt in het nieuwe voetbalseizoen plaats in de technische staf van de A-selectie van VRC. Hij zal als assistent-trainer de selectie begeleiden tijdens de trainingen, wedstrijden en alles wat daarbij komt kijken.

Van den Berg is een oude bekende voor veel VRC’ers als voormalig eerste elftal speler van VRC. Hij is momenteel nog trainer bij GVVV. ,,Mark is in het bezit van het TC3 diploma en is toe aan zijn volgende stap in zijn trainerscarrière”, schrijft VRC in een bericht op haar website.

,,Na diverse gesprekken tussen de nieuwe trainer (Niels ten Have, red), de technische commissie en Mark werd al snel duidelijk dat hij een meer dan welkome aanvulling is voor de technische staf van de A-selectie. We zijn dan ook erg verheugd met zijn komst naar VRC. Wij wensen Mark voor het lopende seizoen veel succes met zijn huidige team en zien hem binnenkort graag op sportpark Spitbergen rondlopen in de voor hem nog bekende clubkleuren.”

Afbeelding
advertentie
advertentie
Byron Burgering
Byron Burgering wordt prof bij FC Den Bosch en verlaat GVVV 12 uur geleden
ZVC Veenendaal verliest in de slotfase bij ZVV Ede
Van Gent Finaleweken: ZVC Veenendaal buigt in slotfase in streekderby; 'Wij hebben onszelf wederom niet weten te belonen' 12 uur geleden
Foto uit archief.
Van Gent Finaleweken: Van de Zandschulp onderuit in Madrid 26 apr, 20:35
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: SKF naar bekend terrein voor wedstrijd die moet leiden tot handhaving in eredivisie 26 apr, 15:08
Afbeelding
Groot verdriet bij GVVV om overlijden van Jan Spies 26 apr, 14:50
Alle gedecoreerden bij elkaar.
Lintje voor vrijwilligers uit de Veense sportwereld; in totaal 17 Koninklijke onderscheidingen in Veenendaal 26 apr, 13:00
Afbeelding
Ron van Stokkum ontvangt lintje: van pen en papier naar Koninklijke Onderscheiding 26 apr, 12:59