Afbeelding
Pixabay

BC ‘t Veen herstelt zich met winst in eigen huis

Overig

VEENENDAAL De badmintonners van BC ‘t Veen hebben het gelijkspel bij Leusden van vorige week goed verteerd. In eigen huis wonnen de Veenendalers zaterdag met 6-2 van Ricochet 2. Al gaf de ruime marge wel een vertekend beeld van de werkelijkheid.

Wouter Fondse en Leon Wegen gaven het goede voorbeeld door de eerste partij zonder al teveel moeite te winnen. Maar vervolgens kwamen er drie spannende wedstrijden waarbij de derde set de beslissing moest brengen. Dinja van Haastert en Jorine Veldman verloren hun dubbelpartij en Van Haastert ging ook in haar enkelpartij onderuit. Tussendoor had Wouter Fondse zijn enkelpartij wel gewonnen.

Na deze 2-2 tussenstand gingen alle overige punten naar ‘t Veen. Maar in twee van die partijen moest Ricochet zich terugtrekken door een blessure van Martina Verkerk. De andere twee partijen werden gewonnen door Leon Wegen en door het koppel Jorine Veldman en Wouter Fondse, al hadden zij ook drie sets nodig om hun partij te beslissen.

Moeizaam of niet, de 6-2 overwinning staat en dus blijft BC ‘t Veen de koploper in de vijfde divisie, drie punten voor De Lobbers.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: SKF naar bekend terrein voor wedstrijd die moet leiden tot handhaving in eredivisie 3 uur geleden
Afbeelding
Groot verdriet bij GVVV om overlijden van Jan Spies 3 uur geleden
Alle gedecoreerden bij elkaar.
Lintje voor vrijwilligers uit de Veense sportwereld; in totaal 17 Koninklijke onderscheidingen in Veenendaal 5 uur geleden
Afbeelding
Ron van Stokkum ontvangt lintje: van pen en papier naar Koninklijke Onderscheiding 5 uur geleden
Nettie Croes loopt al meer dan vijftig jaar rond bij SKF. ,,De tijd is voorbij gevlogen!"
De Vrijwilliger: Nettie Croes is een halve eeuw SKF'er: 'Het is belangrijk om nieuwe leden goed te verwelkomen' 9 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 17 10 uur geleden
Afbeelding
Veenendaals succes voor Deos bij finale in Ede 25 apr, 16:21