Afbeelding
Zwembad De Vallei

Ook ‘s avonds circuittraining bij Zwembad De Vallei

Overig

VEENENDAAL Zwembad De Vallei in Veenendaal gaat het aanbod voor circuittraining uitbreiden. Vanaf 1 april worden de trainingen ook in de avond gegeven.

,,Helaas mogen we nog niet starten met onze aquasportlessen. We doen wat we kunnen en daarom gaan we wel door met de circuittrainingen”, meldt het Veenendaalse zwembad. Vanaf 1 april wordt circuittraining daarom ook in de avond gegeven. De lessen zijn dan op maandag, dinsdag en donderdag van 18.45 tot 19.30 of van 19.45 tot 20.30 uur.

Sinds vorige maand kan er al overdag meegedaan worden aan de circuittrainingen. Die lessen worden gegeven van maandag tot en met vrijdag om 09.00, 10.00, 11.00, 13.00, 14.00, 15.00 uur en op zaterdag en zondag om 09.00, 10.00, 11.00 en 12.00 uur.

De training vindt plaats op het buitenterrein van zwembad De Vallei. Per les kunnen maximaal 20 personen deelnemen. De inschrijving voor deze training gaat via Pay n Plan. Vanaf 1 april zijn de circuittrainingen weer betaalde lessen. Een los kaartje kost 5 euro. Je kunt ook gebruik maken van een tienbadenkaart of all-inabonnement.

advertentie
advertentie
Foto uit archief.
Van Gent Finaleweken: Van de Zandschulp onderuit in Madrid 22 minuten geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: SKF naar bekend terrein voor wedstrijd die moet leiden tot handhaving in eredivisie 5 uur geleden
Afbeelding
Groot verdriet bij GVVV om overlijden van Jan Spies 6 uur geleden
Alle gedecoreerden bij elkaar.
Lintje voor vrijwilligers uit de Veense sportwereld; in totaal 17 Koninklijke onderscheidingen in Veenendaal 7 uur geleden
Afbeelding
Ron van Stokkum ontvangt lintje: van pen en papier naar Koninklijke Onderscheiding 7 uur geleden
Nettie Croes loopt al meer dan vijftig jaar rond bij SKF. ,,De tijd is voorbij gevlogen!"
De Vrijwilliger: Nettie Croes is een halve eeuw SKF'er: 'Het is belangrijk om nieuwe leden goed te verwelkomen' 11 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 17 12 uur geleden