Afbeelding
sv Panter

Panter komt met goed nieuws en kijkt met veel vertrouwen vooruit

Voetbal

VEENENDAAL De beleidsbepalers bij sv Panter hebben de voetbalvrije periode gebruikt om aan volgend seizoen te denken en de eerste stap is de contractverlenging van Bertho van Neerbos. De oefenmeester staat hierdoor ook volgend seizoen aan het roer van het vlaggenschip. 

door Jeroen van der Veer

,,Dit besluit is genomen na veel gesprekken met de technische staf én de spelers”, onderbouwt Gerard van de Pavert. ,,Maar ook hebben we geluisterd naar de trouwe supporters. Iedereen binnen Panter is tevreden met hoe het nu gaat.”

Doordat ook Bertho van Neerbos graag bij Panter blijft, waren de club en hoofdtrainer er snel uit. Daarnaast blijven ook Alfred Lieuwen (assistent-trainer), Peter Romijn (verzorger), Marco van Kooten (keeperstrainer) en leider Richard Looien volgend seizoen aan Panter verbonden. ,,Alleen onze grensrechter Henk Versteeg heeft twijfels, maar dat heeft hij elk jaar”, lacht Van de Pavert. 

Ook zal de trainer van het tweede team, Joost Maasland, actief blijven. ,,De trainingsopkomsten zijn bij de A- en B-selectie gemiddeld boven de 80%. Dat zegt veel over het plezier die de spelers en trainers hebben.” 

advertentie
advertentie
Foto uit archief.
Van Gent Finaleweken: Van de Zandschulp onderuit in Madrid 2 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: SKF naar bekend terrein voor wedstrijd die moet leiden tot handhaving in eredivisie 7 uur geleden
Afbeelding
Groot verdriet bij GVVV om overlijden van Jan Spies 8 uur geleden
Alle gedecoreerden bij elkaar.
Lintje voor vrijwilligers uit de Veense sportwereld; in totaal 17 Koninklijke onderscheidingen in Veenendaal 9 uur geleden
Afbeelding
Ron van Stokkum ontvangt lintje: van pen en papier naar Koninklijke Onderscheiding 10 uur geleden
Nettie Croes loopt al meer dan vijftig jaar rond bij SKF. ,,De tijd is voorbij gevlogen!"
De Vrijwilliger: Nettie Croes is een halve eeuw SKF'er: 'Het is belangrijk om nieuwe leden goed te verwelkomen' 13 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 17 15 uur geleden