Afbeelding
Ted Walker

VRC blijft ongeslagen door doelpunten in de tweede helft

Voetbal

VEENENDAAL De ambities van VRC worden met de week duidelijker. De ploeg wil naar boven kijken en nadat de competitiestart winnend werd afgesloten, is ook de tweede wedstrijd van het seizoen gewonnen. Tegen VSCO’61 was het niet altijd even makkelijk, maar hield de ploeg van Jan Gaasbeek wel de nul en scoorde het zelf twee keer. 

door Jeroen van der Veer

De Veenendaalse treffers waren pas in de tweede helft te bewonderen. Met nog twintig minuten op de klok was het Ruben Rentenaar die zijn ploeg bij de hand nam en de 0-1 produceerde. In de slotfase maakte Johan Mandemaker aan alle onzekerheid een einde. 

,,Het was geen gemakkelijke pot”, aldus Gaasbeek. ,,Zij zijn fysiek erg sterk en staan met elf man op eigen helft. Daar moesten wij doorheen voetballen. Dat lukte maar lastig en daarom was het zo belangrijk om geduldig te blijven. Daarin slaagden wij en uiteindelijk win je verdiend.”

Door de 0-2 overwinning blijft VRC na twee gespeelde wedstrijden nog altijd ongeslagen en daar is Gaasbeek logischerwijs blij mee: ,,En twee keer de nul, dus dat is top. Het begint erop te lijken dat we volwassen worden.”

advertentie
advertentie
Afbeelding
Groot verdriet bij GVVV om overlijden van Jan Spies 6 minuten geleden
Alle gedecoreerden bij elkaar.
Lintje voor vrijwilligers uit de Veense sportwereld; in totaal 17 Koninklijke onderscheidingen in Veenendaal 1 uur geleden
Afbeelding
Ron van Stokkum ontvangt lintje: van pen en papier naar Koninklijke Onderscheiding 1 uur geleden
Nettie Croes loopt al meer dan vijftig jaar rond bij SKF. ,,De tijd is voorbij gevlogen!"
De Vrijwilliger: Nettie Croes is een halve eeuw SKF'er: 'Het is belangrijk om nieuwe leden goed te verwelkomen' 5 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 17 6 uur geleden
Afbeelding
Veenendaals succes voor Deos bij finale in Ede 22 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Botic van de Zandschulp toont herstel in Madrid 24 apr, 20:45