Afbeelding
DOVO

Impuls voor vrouwen- en meidenvoetbal bij DOVO

Voetbal

VEENENDAAL Het vrouwenvoetbal bij DOVO krijgt een nieuwe impuls. Dave Holtslag van Fysio- en Manuele therapie Holtslag heeft zich namelijk als sponsor verbonden aan het vrouwen- en meidenvoetbal bij DOVO. Daarmee kan het vrouwenvoetbal van DOVO groeien in professionaliteit en aandacht.

,,Volgens mij heb ik best wel een uniek aanbod gedaan aan DOVO en ik heb me nu voor het tweede jaar aan het damesvoetbal gecommitteerd. De dames beter laten voetballen kan ik natuurlijk niet, daar hebben andere mensen weer kwaliteiten voor. Waar ons team wel mee kan helpen is het verbeteren van conditie en looptechniek. Alle meiden- en damesteams zullen op dit punt door ons team begeleid gaan worden. Minimaal twee keer per jaar testen we de dames op deze onderdelen, helpen we met het ontwikkelen van trainingsmethodieken en geven we adviezen hoe en waar ze kunnen verbeteren”, aldus Dave Holtslag.

Het meiden- en damesvoetbal bij DOVO groeit door de jaren heen nog steeds. ,,De samenwerking is een goede stap verder in het professionaliseren van het meiden- en damesvoetbal. Het is goed dat een gelijkwaardig speelveld is voor zowel jongens als meiden. We komen nog steeds meiden tekort en hopen dat we met de professionaliseringsslag meiden en dames kunnen overhalen om bij DOVO te komen voetballen”, aldus Janneke van Velthuizen sectieleider voor het meiden- en damesvoetbal bij DOVO.

,,Met deze sponsoring zet DOVO stappen om het meiden- en damesvoetbal verder te professionaliseren en daarmee te laten zien dat meiden- en damesvoetbal gezien moet worden als een volwaardige tak binnen de vereniging”, vervolgt Van Velthuizen. ,,Laten we hopen dat de resultaten er zullen zijn, maar bovenal dat iedereen kan genieten van voetbal.”

advertentie
advertentie
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: SKF naar bekend terrein voor wedstrijd die moet leiden tot handhaving in eredivisie 2 uur geleden
Afbeelding
Groot verdriet bij GVVV om overlijden van Jan Spies 2 uur geleden
Alle gedecoreerden bij elkaar.
Lintje voor vrijwilligers uit de Veense sportwereld; in totaal 17 Koninklijke onderscheidingen in Veenendaal 4 uur geleden
Afbeelding
Ron van Stokkum ontvangt lintje: van pen en papier naar Koninklijke Onderscheiding 4 uur geleden
Nettie Croes loopt al meer dan vijftig jaar rond bij SKF. ,,De tijd is voorbij gevlogen!"
De Vrijwilliger: Nettie Croes is een halve eeuw SKF'er: 'Het is belangrijk om nieuwe leden goed te verwelkomen' 8 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 17 9 uur geleden
Afbeelding
Veenendaals succes voor Deos bij finale in Ede gisteren