Afbeelding
Jeroen van den Berg

DOVO is overtuigd en haalt internationale versterking definitief naar de club

Voetbal

VEENENDAAL In de voorbereiding is volgens DOVO-trainer en tevens technisch manager Scott Calderwoord gebleken dat Ciaran Summers een aanwinst kan zijn en daarom wordt de linkspoot vastgelegd. De speler uit Schotland is clubloos en speelde al enkele keren mee tijdens oefenwedstrijden van de Veenendalers. 

door Jeroen van der Veer

De speler uit Schotland doorliep de jeugdopleiding van het Schotse Glasgow Rangers en speelde daarna onder andere voor Queen's Park FC. De 25-jarige heeft nu echter een baan bij Nike in Hilversum, waardoor hij graag in Nederland actief wil zijn.

DOVO hapt nu toe en hoopt maandag een krabbel te krijgen van Summers. Hierdoor wordt de concurrentie in de selectie nóg groter; zo wordt de Schot gezien als veelzijdige linkspoot die op de linksbackpositie uit de voeten kan, maar ook op het middenveld en zelfs linksbuiten. 

,,Van concurrentie wordt niemand slechter", aldus Calderwood. ,,Mij is geleerd dat je altijd een goede linkspoot moet contracteren als die mogelijkheid er is. Tegen de spelers die op de posities spelen waarvoor Summers uit de voeten kan, heb ik dat ook gezegd. Zij waren het daarmee eens. We hopen maandag rond te zijn met elkaar."

advertentie
advertentie
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: SKF naar bekend terrein voor wedstrijd die moet leiden tot handhaving in eredivisie 2 uur geleden
Afbeelding
Groot verdriet bij GVVV om overlijden van Jan Spies 2 uur geleden
Alle gedecoreerden bij elkaar.
Lintje voor vrijwilligers uit de Veense sportwereld; in totaal 17 Koninklijke onderscheidingen in Veenendaal 4 uur geleden
Afbeelding
Ron van Stokkum ontvangt lintje: van pen en papier naar Koninklijke Onderscheiding 4 uur geleden
Nettie Croes loopt al meer dan vijftig jaar rond bij SKF. ,,De tijd is voorbij gevlogen!"
De Vrijwilliger: Nettie Croes is een halve eeuw SKF'er: 'Het is belangrijk om nieuwe leden goed te verwelkomen' 8 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 17 9 uur geleden
Afbeelding
Veenendaals succes voor Deos bij finale in Ede gisteren