Afbeelding
Ted Walker

VZC werkt samen met Team Veenendaal aan professionalisering

Waterpolo

VEENENDAAL Om nog beter de sporters te facaliteren hebben Team Veenendaal en de waterpoloërs van VZC de handen ineen geslagen. Hierdoor krijgt de selectie van VZC de mogelijkheid om in de zomervakantie alsnog twee keer per week te kunnen trainen en wordt samengewerkt met LaVita. 

door Jeroen van der Veer

,,Wij zijn hier ontzettend trots op”, aldus coach Guido Schreuder. ,,Team Veenendaal biedt ons extra mogelijkheden en daardoor kunnen we nog meer werken aan onze professionalisering.”

Zo wordt er badwater beschikbaar gesteld tot en met week 35. Weken waarin VZC anders niet had kunnen trainen. Daarnaast kunnen sporters ook gebruik maken van LaVita, om daar een speciaal trainingsschema te volgen. ,,Pieter Bulsink heeft schema’s voor ons ontwikkeld omdat ik vond dat mijn spelers ook fysiek sterker moesten worden. Daarnaast kunnen zij nu veel specifieker trainen.”

De coach ziet dit als mooie ontwikkeling, waarbij vooral gebruik is gemaakt van een netwerk. ,,Wij hebben niet het budget van bijvoorbeeld GVVV of DOVO. Bij onze club moeten wij het hebben van ons netwerk en daarin zijn wij opnieuw geslaagd."

advertentie
advertentie
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: SKF naar bekend terrein voor wedstrijd die moet leiden tot handhaving in eredivisie 5 uur geleden
Afbeelding
Groot verdriet bij GVVV om overlijden van Jan Spies 5 uur geleden
Alle gedecoreerden bij elkaar.
Lintje voor vrijwilligers uit de Veense sportwereld; in totaal 17 Koninklijke onderscheidingen in Veenendaal 7 uur geleden
Afbeelding
Ron van Stokkum ontvangt lintje: van pen en papier naar Koninklijke Onderscheiding 7 uur geleden
Nettie Croes loopt al meer dan vijftig jaar rond bij SKF. ,,De tijd is voorbij gevlogen!"
De Vrijwilliger: Nettie Croes is een halve eeuw SKF'er: 'Het is belangrijk om nieuwe leden goed te verwelkomen' 10 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 17 12 uur geleden
Afbeelding
Veenendaals succes voor Deos bij finale in Ede 25 apr, 16:21