The Dance Center
The Dance Center Jeroen Mondria Fotografie

The Dance Center behaalt mooie resultaten op tweede wedstrijd: ‘We zijn super trots’

Overig

VEENENDAAL De dansers van The Dance Center hebben gister tijdens hun tweede wedstrijd voor de voorronde voor het NK Dance Stars wederom mooie resultaten behaalt. De wedstrijden worden georganiseerd door Dancestars Competition

In de afgelopen wedstrijd behaalden Marlissa en Leonie een mooie derde plekken met hun solodansen. In hun duo dans eindigden ze op een goede vijfde plek. DC-Memorable eindigde op een zevende plaats en Dione behaalde een nette twaalfde plek in haar eerste solo danswedstrijd.

In de eerste wedstrijd van het seizoen, half november, werd een gouden plak behaald door het duo Marlissa en Leonie waarmee ze zich kwalificeerden voor het NK en het EK Dancestars. Tevens werden DC-Melodies en DC-Memorable vierde, evenals Leonie met haar solodans. Laura behaalde op de eerste wedstrijd een verdienstelijke zesde plek.

Leonie Moesbergen, de eigenaar van The Dance Center, was blij met het resultaat op de tweede wedstrijd en sprak met trots over de solodans van Dione. ,,Wat een super dag was het voor iedereen. Dione danste voor de allereerste keer solo en ze droeg deze op aan haar ouders. Ja, we zijn super trots’’, aldus de eigenaresse die vanaf vandaag weer verder gaat met de danslessen in de studio.

The Dance Center
Solodans Dione
Afbeelding
advertentie
advertentie
Afbeelding
De Merino's huldigt jubilarissen 9 uur geleden
Afbeelding
Warmrijden voor Veenendaal-Veenendaal: win jij een prijs in onze fotowedstrijd? 12 uur geleden
Afbeelding
Zeven leden DOVO benoemd tot lid van verdienste 15 uur geleden
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 5 16 uur geleden
Afbeelding
Geweldige Europese prestaties voor Ebben en Wilschut: 'Het is heel fijn dat het harde werken beloond wordt' 2 feb, 12:03
Afbeelding
GVVV haalt opnieuw verdediger van IJsselmeervogels 2 feb, 11:15
Afbeelding
GVVV haalt ervaren verdediger van IJsselmeervogels 2 feb, 08:29