Panter (hier op archiefbeeld) heeft het eerste punt binnen.
Panter (hier op archiefbeeld) heeft het eerste punt binnen. @tedxmedia

Panter maakt Bertho van Neerbos trots: ‘Nooit zo hard zien werken’

Overig

VEENENDAAL SV Panter heeft het eerste punt van de competitie binnen. ,,Dit is de ommekeer na al die moeilijke weken”, verzuchtte trainer Bertho van Neerbos na afloop van de 2-2.

Al na tien minten spelen kwam Panter tegen Odijk op voorsprong. Jos van der Wilt reageerde alert na een vrije bal die de doelman van Odijk niet klem had. ,,Dat was een mooie opsteker”, vond Van Neerbos. ,,Maar de wedstrijd ging gelijk op. Pas in de 83e minuut viel er weer een doelpunt.”

Aan de verkeerde kant voor de Veenendalers. Een vrije trap van Odijk kon Panter-keeper Dennis Diepeveen wegtikken, maar met een omhaal maakte Odijk de gelijkmaker. ,,Daar gaan we weer”, vatte Van Neerbos het gevoel samen. Panter zit al weken in de hoek waar de klappen vallen. ,,Onze ploeg zat er ook echt doorheen op dat moment.”

Echter, twee minuten later kwam Panter weer op voorsprong toen Gerrol Geenhuizen een directe vrije trap van zeventien meter in het Odijkse doel schoot. ,,Maar in de 90e minuut kregen we alsnog een doelpunt tegen”, vertelt Van Neerbos. ,,Dat voelt natuurlijk ongelooflijk zuur, maar ik ben echt heel trots op mijn elftal. Ik heb Panter nog in de afgelopen drie jaar nog niet zo hard zien werken als vandaag. We weten dat we een lastige periode hebben gehad, maar vandaag was de ommekeer. Zo voelt iedereen dat.

Panter speelt de volgende wedstrijd tegen Schalkwijk.

Van Gent Finaleweken: SKF naar bekend terrein voor wedstrijd die moet leiden tot handhaving in eredivisie 6 uur geleden
Groot verdriet bij GVVV om overlijden van Jan Spies 7 uur geleden
Alle gedecoreerden bij elkaar.
Lintje voor vrijwilligers uit de Veense sportwereld; in totaal 17 Koninklijke onderscheidingen in Veenendaal 9 uur geleden
Ron van Stokkum ontvangt lintje: van pen en papier naar Koninklijke Onderscheiding 9 uur geleden
Nettie Croes loopt al meer dan vijftig jaar rond bij SKF. ,,De tijd is voorbij gevlogen!"
De Vrijwilliger: Nettie Croes is een halve eeuw SKF'er: 'Het is belangrijk om nieuwe leden goed te verwelkomen' 12 uur geleden
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 17 14 uur geleden
Veenendaals succes voor Deos bij finale in Ede 25 apr, 16:21