Afbeelding
Wil Weerd

Mitchell Vink boekt winst in Wielerronde Scherpenzeel

Wielrennen

VEENENDAAL Mitchell Vink heeft zaterdag een overwinning geboekt in de tiende editie van de Wielerronde Scherpenzeel. De Veenendaalse wielrenner kwam als eerste over de meet in de categorie van lokale wielrenners.

De wedstrijd van de locals was het laatste onderdeel van hele dag wielrennen door de straten van Scherpenzeel en omgeving. Net als bij de renners in de sportklasse even eerder, is het tempo bij de locals moordend hoog in de openingsronde. Van de ongeveer zestig gestarte renners blijft al snel slechts een kleine groep over, die onderling de dienst gaan uitmaken. De race duurt 40 minuten plus 3 ronden. Voor het verstrijken van de tijd is er een kopgroep bestaande uit Dirk-Jan van den Brink, Patrick Veldhuizen, Martijn Veling en Mitchell Vink. 

Bij het ingaan van de laatste ronde is het doek al gevallen voor Van den Brink; hij is moegestreden en het tempo is voor hem te hoog. De overige drie renners maken er een spannende slotfase van. Op de streep is het uiteindelijk Mitchell Vink die nummers twee Patrick Veldhuizen en drie Martijn Veling achter zich houdt. 

Afbeelding
advertentie
advertentie
Afbeelding
Motorcross op Kwintelooyen gaat niet door 9 uur geleden
Afbeelding
Overstap Luc Goudsblom naar De Merino's gaat niet door 16 uur geleden
Afbeelding
Korfballers SKF starten veldcompetitie met thuiswedstrijd 18 uur geleden
Afbeelding
Trainen als een profspeler: Ajax Camp strijkt weer neer bij GVVV 27 mrt, 11:00
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 27 mrt, 08:00
Alle deelnemende leden van Evolution Twirlteam komen in actie bij het 'largeteam Passion', dat op zondag het EK af mag sluiten.
Veenendaals twirlteam in actie op EK in Eindhoven 26 mrt, 12:02
Foto uit archief.
Meeste ploegen kruisfinales schoolvoetbal Veenendaal zijn bekend 26 mrt, 10:45