Afbeelding
VCV

VCV presteert na bewogen week, waarin trainer dag voor wedstrijd opstapte

Volleybal

VEENENDAAL Het viel rauw op het dak van de vrouwen van VCV. Vrijdagavond werd bekend dat trainer Marcel Cornelissen per direct opstapte na een verschil van inzicht en een gebrek aan chemie, volgens aanvoerster Anne Brouwer. Toch won het team gisteren met 2-3 van VOLEVO: ,,We kunnen heel veel termen gebruiken om zijn vertrek te beschrijven, maar ik denk dat dat niet het belangrijkste is”, aldus Brouwer.

door Siem van Eck

,,De trainer is afgelopen vrijdagavond opgestapt. We zitten nog redelijk in het schokeffect. We hebben het intern opgelost met de assistent-trainer en nog iemand van de club die ons bijstond. Dat hebben we als team heel goed gedaan. We kunnen veel redenen bedenken voor zijn vertrek: een verschil van inzicht, een gebrek aan chemie, maar ik denk dat dat niet het belangrijkste is. Laten we met zijn allen het vizier richten op wat er komen gaat en beter worden.”

Zaterdagavond won VCV van VOLEVO: ,,We hebben gisteren aan het langste eind getrokken. Het teamgevoel, de wil om te winnen en keihard voor elkaar werken kwamen gisteren tot uiting. We hadden rust en een duidelijk spel. We hebben natuurlijk een ingewikkelde week achter de rug, en dat heeft ons misschien dichter bij elkaar gebracht met dit resultaat als gevolg.”

advertentie
advertentie
Meinko de Boer (12) tijdens zijn debuutwedstrijd in de eredivisie tegen Talent Team Papendal.
Veense volleyballer Meinko de Boer blij met debuut in eredivisie: 'Hier droom je van, dit debuut kon niet beter' 11 uur geleden
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 8 15 uur geleden
Afbeelding
Bekijk alle uitslagen in het scorebord van RegiosportVeenendaal.nl 19 feb, 16:24
Afbeelding
Autobedrijf Braber topscorersklassement Veenendaal 19 feb, 14:59
Afbeelding
VAV'er Bjorn Hulsebos knap zesde op NK atletiek in Apeldoorn 19 feb, 14:03
Afbeelding
Lars Molenaar gaat DOVO verlaten: 'Hij hoort ergens eerste keeper te zijn' 19 feb, 11:10
Afbeelding
De Merino's versterkt zich met oud-speler van DOVO 19 feb, 09:03