Bram Brouwer en Evan Groenenberg in actie
Bram Brouwer en Evan Groenenberg in actie Guido de Boer

VCV verliest thuiswedstrijd tegen Donki Sjot

Volleybal

VEENENDAAL Een 2-3 verlies voor de volleybalmannen van VCV. In een thuiswedstrijd tegen Donki Sjot zaterdagavond was het spel wisselvallig en lieten de mannen op bepaalde momenten punten liggen. De tweede en derde set waren duidelijk voor de Veenendalers, al nam de tegenstander de winst mee naar huis. ,,We hebben twee punten verloren!’’, aldus trainer Hans Mater.

door Siem van Eck

,,In de eerste set was het spel erg onstandvastig. We hebben ruim drie keer voorgestaan maar lieten Donki Sjot steeds terugkomen. Uiteindelijk sleepte de tegenstander met twee punten verschil de set binnen. Onze pass was matig. De tweede set was voor ons en ook de derde set was overtuigend. Wouter Renger heeft aanvallend en blokkerend een sterke wedstrijd gespeeld. Tycho viel ook vaak en goed in. Lars en Evan op midden deden het ook prima. Op de passer/loper-plek hadden we de gehele wedstrijd wat wissels. In vierde set liepen we na tien punten steeds een paar puntjes achter. Bij een 23-21 achterstand maakten we twee punten op Robbert zijn service. Vervolgens waren er drie eigen foutservices, kregen nog één matchpoint en verloren we uiteindelijk de vierde set. De laatste set was ook wisselvallig en die verloren we met 15-13. Teleurstelling is het overheersende gevoel, daar er veel meer in zat deze wedstrijd. Even slikken en volgende week op naar de laatste wedstrijd van 2022 tegen Rijswijk.’’

Setstanden: 26-28, 25-23, 25-21, 28-30, 13-15

Van Gent Finaleweken: Botic van de Zandschulp toont herstel in Madrid 4 uur geleden
Van Gent Finaleweken: VZC sluit seizoen bijna perfect af; 'Ik ben zeker trots op de mannen' 9 uur geleden
Paul Oostermeijer kiest voor langer verblijf bij DOVO 23 apr, 17:36
Wisselend succes voor eredivisie turnsters in Den Haag 23 apr, 12:26
Veenendaals succes tijdens NK turnen in Den Haag 23 apr, 10:00
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 17 23 apr, 09:02
Oussama el Azzouzi's 0-1 in de maak.
Oussama el Azzouzi scoort met fantastische omhaal voor Bologna tegen AS Roma 22 apr, 20:28