Foto uit archief.
Foto uit archief. Rinus van Denderen

VCV wint in rommelige wedstrijd van Gemini

Volleybal

VEENENDAAL De volleybalvrouwen van VCV hebben in Borculo met 1-3 van Gemini gewonnen. De derde set van de wedstrijd heeft een tijd stilgelegen, dat kwam omdat het digitale formulier niet goed meewerkte en verkeerd was ingevuld. ,,Al met al dus heel rommelig, wij bleken overigens wel gelijk te hebben maar die set verloren we wel”, zegt coach Wieger Bouwman.

door Arjan Broekstra

,,De eerste set ging vrij moeizaam maar wonnen we uiteindelijk wel. We moesten geduldig zijn, eigenlijk net zoals in de vorige wedstrijd. De tegenstander verdedigde veel en we moesten dan soms ook lang wachten en zelf veel verdedigen voordat het punt binnen was.”

,,Set twee startten we met dezelfde opstelling en trokken we gemakkelijk naar ons toe. Serverend gaven we meer druk dan hen en de wisselspelers deden wat ze moesten doen. In de derde set zijn we op drie plekken doorgedraaid om andere blokkeerders tegenover onze aanvallers te krijgen. Passend werd het minder zou ik zeggen, en we lieten ook wat diepe ballen vallen, al snel stonden we 5-0 en toen 8-2 achter. Wij verbeterden wel, maar de set was helaas al verloren. Set vier was weer een stuk beter en ondanks een setpoint tegen, wonnen we die wel, door een fout van de tegenstander pakten we de set met 26-24”, aldus de trainer.

,,Het was een draak van een pot”, aldus speelster Denise Juffer. ,,We zijn blij met de 4 punten. We speelden weer met de libero waar we dat vorige week niet deden. Ze is geblesseerd en had niet getraind, maar het ging erg goed.”

Setstanden: 22-25, 15-25, 25-17 en 24-26.

advertentie
Afbeelding
GVVV speelt oefenwedstrijd tegen IJsselmeervogels
Afbeelding
Dynamisch SKF beloont zichzelf niet: 'Het dubbeltje valt de verkeerde kant op al is het duidelijk dat we op de goede weg zitten'
Afbeelding
Veenendaal On Ice terug van weggeweest: 'Een fantastisch evenement voor Veenendaal en omgeving'
advertentie
Afbeelding
GVVV speelt oefenwedstrijd tegen IJsselmeervogels 13 uur geleden
Afbeelding
Dynamisch SKF beloont zichzelf niet: 'Het dubbeltje valt de verkeerde kant op al is het duidelijk dat we op de goede weg zitten' 27 sep., 09:30
Afbeelding
Veenendaal On Ice terug van weggeweest: 'Een fantastisch evenement voor Veenendaal en omgeving' 27 sep., 08:30
Afbeelding
Nationale korfbalteams Duitsland spelen opnieuw oefenwedstrijden bij SKF 26 sep., 15:28
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 39 26 sep., 07:23
Afbeelding
Actie ZVC Veenendaal voor Marokko brengt 2500 euro op 25 sep., 20:09
Afbeelding
Bekijk alle uitslagen in het scorebord van RegiosportVeenendaal.nl 25 sep., 18:45