Afbeelding
@tedxmedia

VCV toont wilskracht en kantelt achterstand

Volleybal

VEENENDAAL Het werd gisteren opnieuw duidelijk dat de volleybalmannen van VCV niet voor een gat te vangen zijn. In de wedstrijd tegen Compean viel spelverdeler Nikita Artamonov namelijk uit wegens een blessure. Na een matige derde set kwam het terug en won het beide partijen daarna:,,We hebben als team de wedstrijd na de derde set toch weten te kantelen en dat is verdienste van meerdere spelers’’, aldus trainer Hans Mater.

door Siem van Eck 

,, We begonnen de wedstrijd met Artamonov als spelverdeler, Wouter Renger als dia, Robbert de Wilde en Lucas van de Venis als passer lopers, Evan Groenenberg en Lars Oostrom middenman en Rik als libero. De eerste set wonnen we met 25-23 en de tweede verloren we met 28-30. In die set ging Artamonov door zijn enkel aan het eind van de set. Hierdoor maakte Bram Brouwer zijn topdivisie debuut.’’

,,In de derde set verloren we 17-25. Serverend hebben we Compaen gedurende de wedstrijd te weinig met onze services onder druk gezet. Het kantelpunt kwam in de vierde en vijfde set. De vierde wonnen we met 25-22 en de vijfde met 20-18. In eerste en tweede set heeft Thomas Rosier ingevallen voor Van de Venis en deed dit goed. Brouwer pakte het als spelverdeler goed op. Wouter Ark was ook aanwezig daar Senna Renting geblesseerd was. Van Ark had een belangrijke bijdragen voor team. Het is knap dat we ons als team wisten te herpakken na blessure van Nikita en zwakke derde set. En daarmee de winst binnen slepen’’, eindigt de trainer.

Setstanden: 25-23,28-30,17-25,25-22,20-18

advertentie
advertentie
Afbeelding
Supporters bezoeken laatste training voor Panhuisderby: ‘Ik heb slapeloze nachten’ 5 uur geleden
Afbeelding
Florian Wolf over GVVV-DOVO: ‘Vooral niets anders doen dan we normaal doen’ 13 uur geleden
Afbeelding
Van de Zandschulp verliest in tweede ronde Tel Aviv 15 uur geleden
Afbeelding
‘Drie jaar geleden had ik nooit gedacht dat ik dit zou bereiken’ 16 uur geleden
Afbeelding
ZVC verliest oefenwedstrijd van Nederlands doventeam 17 uur geleden
Afbeelding
GVVV, DOVO en gemeente Veenendaal klaar voor voetbalfeest 20 uur geleden
Afbeelding
Het familiegevoel van tennis- en padelvereniging Spitsbergen Kom bij de Club 28 sep, 16:22