Afbeelding
@tedxmedia

VCV-trainer Hans Mater: ‘Volley Tilburg was de terechte winnaar’

Volleybal

VEENENDAAL De uitwedstrijd tegen Volley Tilburg is gisteren geëindigd in een 3-1 verlies voor VCV. De volleybalmannen liepen achter de feiten aan en werden serverend te sterk onder druk gezet door Tilburg: ,,Volley Tilburg was duidelijk de betere partij en won terecht’’, aldus trainer Hans Mater.

door Siem van Eck

,,Zonder Nikita Artamonov (speelt NK beach indoor) maar met Dirk Jan van Gendt gingen we op naar Tilburg. We startten met de basis: Thom van de Ent, Senna Renting, Lucas van de Venis, Tycho Snijders, Wouter Renger, Dirk Jan en libero Thomas Rosier. We begonnen goed en kwamen al snel met 5-1 voor, maar halverwege de eerste set kwam Tilburg terug. Vanaf de 20 liepen we iets uit en kregen we op 22-24 twee setpoints. Tilburg kwam terug tot 24-24. Met een killblock van Wouter Ark, die rond 20 erin kwam voor Senna, sleepten we de eerste set binnen met 24-26.” 

,,Vanaf tweede set was het Volley Tilburg die ons serverend onder druk zette en ook kregen we moeite om met onze eigen aanval te scoren. In de tweede set kwam ook Wouter Pilon op de libero er even in. We liepen steeds achter de feiten aan en dat is een compliment voor Volley Tilburg. In de derde set startten we met Wouter Ark op midden en Hugo Rijken op de plek van Lucas. Senna kwam in derde set ook als diagonaal voor Wouter Renger in het veld. De jongeren hebben weer veel kunnen leren van deze wedstrijd. Maar van onze kant was het niet voldoende.Nog twee thuiswedstrijden te gaan op 23 april tegen Compaen en 30 april tegen kampioen Sliedrecht Sport’’, eindigt de trainer.

Setstanden: 24-26, 25-13, 25-13, 25-19.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Supporters bezoeken laatste training voor Panhuisderby: ‘Ik heb slapeloze nachten’ 6 uur geleden
Afbeelding
Florian Wolf over GVVV-DOVO: ‘Vooral niets anders doen dan we normaal doen’ 14 uur geleden
Afbeelding
Van de Zandschulp verliest in tweede ronde Tel Aviv 16 uur geleden
Afbeelding
‘Drie jaar geleden had ik nooit gedacht dat ik dit zou bereiken’ 17 uur geleden
Afbeelding
ZVC verliest oefenwedstrijd van Nederlands doventeam 18 uur geleden
Afbeelding
GVVV, DOVO en gemeente Veenendaal klaar voor voetbalfeest 21 uur geleden
Afbeelding
Het familiegevoel van tennis- en padelvereniging Spitsbergen Kom bij de Club 28 sep, 16:22