Afbeelding
Ted Walker

VCV weggespeeld door Volley Tilburg: ‘We kwamen gewoon te kort’

Volleybal

VEENENDAAL De volleybalmannen van VCV is het niet gelukt de thuiswedstrijd tegen Volley Tilburg te winnen. De Veenendalers verloren met 0-3 van de (mogelijke) kampioenskandidaat: ,,We kwamen te kort’’, concludeert trainer Hans Mater.

door Siem van Eck

,,We hebben vrij dik verloren. Het was een erg sterke tegenstander en aanvallend kwamen wij gewoon te kort. We hadden weinig scorende mensen en Volley Tilburg was een heel sterk en compleet team. Daar hadden we het heel lastig tegen.’’

De eerste set werd verloren met 17-25: ,,We kregen hun passes niet ontregeld. Zelf probeerden we met wat slimme ballen hun spel te ontregelen, alleen dat lukte niet. Lang verhaal kort: een terechte overwinning voor de tegenstander’’, legt Mater uit.

POSITIEF De tweede set eindigde in 15-25: ,,In de tweede set konden we redelijk meelopen. Vooral door Wouter van Ark, die veel ballen in het midden scoorde. Maar dan kom je op een gegeven moment 8-12 achter en dan gaan er dingen fout. Daar konden we ook geen kanteling teweegbrengen’’, blikt de trainer terug. Ondanks het verlies is de trainer ook positief: ,,Er is in vlagen heel hard gewerkt door het team!’’

GELOOF De laatste set werd verloren met 12-25: ,,Sommige dingen vielen ook wel erg tegen ons. Een bal die zij serveren die net over het net komt of de scheidsrechter die een beslissing maakt in ons nadeel. Dan merk je toch dat het geloof wegzakt. We gaan van de week gewoon weer lekker trainen en dan wacht de volgende kampioenskandidaat (Sliedrecht) op ons’’, sluit de trainer af.

Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 27 mrt, 08:00
Alle deelnemende leden van Evolution Twirlteam komen in actie bij het 'largeteam Passion', dat op zondag het EK af mag sluiten.
Veenendaals twirlteam in actie op EK in Eindhoven 26 mrt, 12:02
Foto uit archief.
Meeste ploegen kruisfinales schoolvoetbal Veenendaal zijn bekend 26 mrt, 10:45
Afbeelding
Ziekenhuis Gelderse Vallei en Sportservice De Vallei verlengen samenwerking: 'Volle kracht vooruit met het Leefstijlloket' 25 mrt, 18:51