Afbeelding
Jolijn Lemstra Fotografie

Volleybal-indeling bekend: enkele nieuwe tegenstanders voor VCV

Volleybal

VEENENDAAL De Nederlandse volleybalbond heeft de competitie-indelingen voor het komende seizoen bekend gemaakt. Daaruit blijkt dat zowel de mannen als de vrouwen van VCV grotendeels dezelfde tegenstanders hebben als in het vorige (afgebroken) seizoen. Maar ook dat er enkele nieuwe namen tussen staan. 

Voor de vrouwen van VCV geldt dat voor Longa’59, het derde team van Dynamo uit Apeldoorn en Trivos. De Veenendaalsen treffen in de tweede divisie B verder Gemini, Flash Nieuwleusen, Set-Up’65 3, Avior, Tornado Geesteren, WIK Steenderen, SSS en Heyendaal.

De mannen van VCV komen dit seizoen Sovoco en Spaarnestad nieuw tegen in de topdivisie B. Daarnaast spelen de Veenendaalse mannen tegen Compaen, Inter Rijswijk, Peelpush, Zaanstad, Sliedrecht Sport 2, USV Protos, Van Daal/DS, VV Utrecht en Volley Tilburg.

EERSTE WEDSTRIJD THUIS Beide VCV-teams starten de competitie op 18 september met een thuiswedstrijd. De mannen van VCV spelen dan om 20.00 uur tegen Volley Tilburg, de VCV-vrouwen treden om 17.00 uur aan tegen Kerkemeijer Gemini. Beide duels zijn in Sporthal West.

Vanwege corona ging er een streep door het afgelopen seizoen. De mannen en vrouwen van VCV presteerden daarin heel verschillend. De vrouwen hadden de draai, na de promotie in het eerste door corona afgebroken seizoen, direct goed te pakken in de tweede divisie. De Veenendaalsen speelden zelfs zo goed dat ze boven aan stonden. 

Heel anders verliep de seizoensstart voor de mannen van VCV. De Veenendalers waren nog erg zoekende en verloren de eerste wedstrijden.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Overstap Luc Goudsblom naar De Merino's gaat niet door 6 uur geleden
Afbeelding
Korfballers SKF starten veldcompetitie met thuiswedstrijd 7 uur geleden
Afbeelding
Trainen als een profspeler: Ajax Camp strijkt weer neer bij GVVV 27 mrt, 11:00
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 27 mrt, 08:00
Alle deelnemende leden van Evolution Twirlteam komen in actie bij het 'largeteam Passion', dat op zondag het EK af mag sluiten.
Veenendaals twirlteam in actie op EK in Eindhoven 26 mrt, 12:02
Foto uit archief.
Meeste ploegen kruisfinales schoolvoetbal Veenendaal zijn bekend 26 mrt, 10:45
Afbeelding
Ziekenhuis Gelderse Vallei en Sportservice De Vallei verlengen samenwerking: 'Volle kracht vooruit met het Leefstijlloket' 25 mrt, 18:51