Studio Sterkenburg

VCV weet partij net niet naar zich toe te trekken: ‘Nog niet op het gewenste niveau’

Volleybal

VEENENDAAL In de eigen lege Sporthal West is het VCV niet gelukt af te rekenen met het tweede herenteam van Taurus. In Veenendaal was de stand na vijf sets 2-3 en dat was niet het resultaat waarop gehoopt werd. ,,Een aantal fases scoorden wij aanvallend te weinig en dan loop je tegen deze tegenstander al snel achter de feiten aan.”

door Jeroen van der Veer

Aan de kant van VCV begon Bart Brinkman voor het eerst in de basis en dat was volgens coach Robert Pleizier zijn eigen verdienste. Ondanks dat de jonge speler, uit eigen jeugd, nog een hoop kan leren, toonde hij lef in zijn aanvallende spel. ,,Hij had een strakke float serve en stond zijn mannetje in de verdediging en passlijn.”

De eerste set ging met 27-25 naar de thuisploeg, waarna Taurus door de 18-25 de stand weer gelijk trok. 25-23 en 18-25 zorgden er uiteindelijk voor dat een vijfde set nodig was. Deze ging naar de bezoekers (9-15) en daardoor werd de eindstand 2-3.

,,Er komt steeds een betere afstemming... alleen we zijn nog niet op het gewenste niveau”, sloot coach Pleizier af.

Overstap Luc Goudsblom naar De Merino's gaat niet door 1 uur geleden
Korfballers SKF starten veldcompetitie met thuiswedstrijd 3 uur geleden
Trainen als een profspeler: Ajax Camp strijkt weer neer bij GVVV gisteren
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 27 mrt, 08:00
Alle deelnemende leden van Evolution Twirlteam komen in actie bij het 'largeteam Passion', dat op zondag het EK af mag sluiten.
Veenendaals twirlteam in actie op EK in Eindhoven 26 mrt, 12:02
Foto uit archief.
Meeste ploegen kruisfinales schoolvoetbal Veenendaal zijn bekend 26 mrt, 10:45
Ziekenhuis Gelderse Vallei en Sportservice De Vallei verlengen samenwerking: 'Volle kracht vooruit met het Leefstijlloket' 25 mrt, 18:51