Afbeelding
Ted Walker

Rubiks kubussen in Sporthal West; VCV eenmalig in Sporthal Oost

Volleybal

VEENENDAAL De volleybalvrouwen van VCV starten de competitie niet in Sporthal West maar in Sporthal Oost. Dat is omdat Sporthal West op 19 en 20 september bezet is. Die dagen is daar het Veenendaal Open 2020, een wedstrijd rubiks kubussen.

Eigenlijk stond op 19 en 20 september in Sporthal West het Nederlands Kampioenschap rubiks kubussen gepland, maar door corona is dat wat anders gelopen. Daarom nu een reguliere wedstrijd, het Veenendaal Open 2020. ,,De eerste 1,5 meter kubuswedstrijd”, aldus de organisatie. Er doen honderd deelnemers mee aan de wedstrijd.

Door de kubuswedstrijd moeten de volleybalvrouwen van VCV wel uitwijken. En dat net bij de eerste competitiewedstrijd van het seizoen in de tweede divisie. Het duel tegen WIK Steenderen wordt daarom gespeeld in Sporthal Oost, op zaterdag 19 september om 18.00 uur. Voor de mannen van VCV is het geen probleem, zij starten de competitie op 26 september.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Motorcross op Kwintelooyen gaat niet door 10 uur geleden
Afbeelding
Overstap Luc Goudsblom naar De Merino's gaat niet door 17 uur geleden
Afbeelding
Korfballers SKF starten veldcompetitie met thuiswedstrijd 18 uur geleden
Afbeelding
Trainen als een profspeler: Ajax Camp strijkt weer neer bij GVVV 27 mrt, 11:00
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 27 mrt, 08:00
Alle deelnemende leden van Evolution Twirlteam komen in actie bij het 'largeteam Passion', dat op zondag het EK af mag sluiten.
Veenendaals twirlteam in actie op EK in Eindhoven 26 mrt, 12:02
Foto uit archief.
Meeste ploegen kruisfinales schoolvoetbal Veenendaal zijn bekend 26 mrt, 10:45