Afbeelding
Rinus van Denderen

Trainer Panter moet zelf vlaggen in uitwedstrijd SVF: ‘Spelers en mensen tekort’

Voetbal

VEENENDAAL Het was deze zaterdag smeken om mensen bij SV Panter in de uitwedstrijd tegen SVF. Door de vele blessures in het team en schorsingen door een rode kaart werd het team vandaag aangevuld door drie mensen uit het tweede team en de oude bekende Aron de Kaste. Zelfs de vlagger was nergens te vinden, dus stond trainer Bertho van Neerbos zelf langs de lijn met de vlag. Met één punt konden de Veenendalers het veld verlaten (0-0).

door Siem van Eck

,,We hadden enorm veel personele problemen deze week, met blessures en jongens met een rode kaart. Daarom hebben we Aron de Kaste, een oud-speler van het eerste team, van stal gehaald. We hadden hem vandaag nodig. We hebben drie spelers van het tweede team gehaald en in de basis opgesteld om het team aan te vullen. Als trainer moest ik zelf ook de vlag ter hand nemen, omdat er niemand was die voor ons kon vlaggen, en dat is een schande. Ik heb dit nu eens gedaan, maar ik zal dit niet nog een keer accepteren”, zegt hij. ,,We betalen de vlaggers 40 euro per wedstrijd; de club legt geld in, en ook de spelers dragen bij. Bijna zou ik een oproep willen doen voor iemand die op zaterdagmiddag de vlag op zich wil nemen.”

Van Neerbos gaat verder: ,,In de wedstrijd zelf hebben beide ploegen een rode kaart ontvangen, waarbij onze keeper de pineut was. Daarom hebben we Jos van der Wilt in de 70e minuut als doelman ingezet. We creëerden kansen, maar de bal wilde er vandaag niet in. Naar omstandigheden mogen we tevreden zijn, maar we waren hier liever met drie punten weggegaan. De jongens hebben hard gewerkt, en bovendien heeft de koploper vandaag wat punten laten liggen. Dus we raken niet al te ver achter.”

advertentie
advertentie
Meinko de Boer (12) tijdens zijn debuutwedstrijd in de eredivisie tegen Talent Team Papendal.
Veense volleyballer Meinko de Boer blij met debuut in eredivisie: 'Hier droom je van, dit debuut kon niet beter' 13 uur geleden
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 8 16 uur geleden
Afbeelding
Bekijk alle uitslagen in het scorebord van RegiosportVeenendaal.nl 19 feb, 16:24
Afbeelding
Autobedrijf Braber topscorersklassement Veenendaal 19 feb, 14:59
Afbeelding
VAV'er Bjorn Hulsebos knap zesde op NK atletiek in Apeldoorn 19 feb, 14:03
Afbeelding
Lars Molenaar gaat DOVO verlaten: 'Hij hoort ergens eerste keeper te zijn' 19 feb, 11:10
Afbeelding
De Merino's versterkt zich met oud-speler van DOVO 19 feb, 09:03