Afbeelding
@tedxmedia

DOVO levert bizarre prestatie tegen Eemdijk maar pakt slechts één punt

Voetbal

VEENENDAAL Het leek een klinkende overwinning te worden voor DOVO in de uitwedstrijd tegen Eemdijk. Na 25 minuten spelen stond het 0-1 en had DOVO Eemdijk in zijn greep. Het is echter de tegenstander die zich herpakt en met opportunistisch spel DOVO de baas is in de tweede helft. De Veenendalers keerden huiswaarts met een punt: 1-1. ,,We hadden die wedstrijd na een halfuur moeten beslissen”, aldus trainer Jeroen van Bezouwen.

door Siem van Eck

,,Mijn eerste reactie zou zijn dat ik zeer teleurgesteld ben in deze uitslag. Maar in de eerste 25 minuten hebben we bizar goed gespeeld. Met goed positiespel, druk op de tegenstander en Eemdijk die geen enkele rol had in de wedstrijd. We kwamen op een 0-1 voorsprong met Mohamed el Kharbachi. We hadden daar meer doelpunten moeten maken. Het was Eemdijk dat nog geen vijf minuten later de gelijkmaker maakte (1-1), in hun eerste echte aanval. Wij waren het even kwijt en Eemdijk kreeg nog een kans op 2-1. Daarna hebben we het weer opgepakt en waren we de bovenliggende partij”, zegt Van Bezouwen.

,,Na de rust is het omgedraaid. Niet omdat Eemdijk zo geweldig speelde, maar ze gingen erg opportunistisch voetballen. En ook een erg fysiek spel spelen. Wij hielden niet vast aan ons eigen spel en gingen mee met hun spel. We creëerden nog maar één mogelijkheid en Eemdijk creëerde er nog drie. Als we naar het wedstrijdbeeld kijken, kunnen we tevreden zijn met één punt, maar als je kijkt naar de eerste 25 minuten, kun je alleen maar teleurgesteld zijn’’, aldus de trainer. 

advertentie
advertentie
Meinko de Boer (12) tijdens zijn debuutwedstrijd in de eredivisie tegen Talent Team Papendal.
Veense volleyballer Meinko de Boer blij met debuut in eredivisie: 'Hier droom je van, dit debuut kon niet beter' 12 uur geleden
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 8 16 uur geleden
Afbeelding
Bekijk alle uitslagen in het scorebord van RegiosportVeenendaal.nl 19 feb, 16:24
Afbeelding
Autobedrijf Braber topscorersklassement Veenendaal 19 feb, 14:59
Afbeelding
VAV'er Bjorn Hulsebos knap zesde op NK atletiek in Apeldoorn 19 feb, 14:03
Afbeelding
Lars Molenaar gaat DOVO verlaten: 'Hij hoort ergens eerste keeper te zijn' 19 feb, 11:10
Afbeelding
De Merino's versterkt zich met oud-speler van DOVO 19 feb, 09:03