Afbeelding
@tedXmedia

VRC verlaat teleurgesteld het veld: Veenendalers missen periodetitel

Voetbal

VEENENDAAL VRC slaagde er niet in de felbegeerde periodetitel binnen te halen in de thuiswedstrijd tegen De Bilt. Een overwinning bleek een brug te ver. Het scorend vermogen liet VRC in de steek en De Bilt gaf geen greintje mee om tot de drie punten te komen. Met hangende koppies en onder de motregen verlieten de spelers het veld: ,,De teleurstelling is aanwezig,” aldus trainer Niels ten Have.

door Siem van Eck

,,Het was een zeer moeilijke wedstrijd tegen een sterke tegenstander die de zaken goed op orde heeft. Ik denk dat we vandaag blij mogen zijn met 0-0, hoewel dat moeilijk te verkroppen is als je moet winnen voor de periodetitel. Vorige week speelden we 0-0, en dat komt vandaag duur te staan omdat je een lastige tegenstander treft.’’

(de tekst gaat verder onder de foto)


 - @tedXmedia

,,We speelden vandaag niet onze beste wedstrijd en hadden daarnaast moeite met de spanning rondom deze wedstrijd. Zo’n wedstrijd vereist een stoïcijnse mindset, waarbij je je richt op wat je moet doen. En wij hadden het gewoon heel moeilijk om tot kansen te komen en de juiste ruimtes te vinden. Vooral in het laatste deel kreeg De Bilt nog grote kansen, en dan kan ik me voorstellen dat spelers angstig worden om de bal te verliezen. Zij werden gevaarlijk, en wij hebben aan de bal ons niveau niet gehaald. Het is teleurstellend, en we hadden gehoopt hier met de periodetitel te staan.”


- @tedXmedia

advertentie
advertentie
Afbeelding
Voormalig voorzitter De Merino's, Baptist Meerssman, overleden: 'Een icoon in onze vereniging' 3 uur geleden
Afbeelding
Eremetaal voor Veenendaalse turnsters Marleen Epskamp en Daantje de Vries 8 uur geleden
Afbeelding
DOVO-doelman Van den Dam verlengt met twee seizoenen 29 nov., 13:22
Afbeelding
Veenendaalse clubs halen bijna 90.000 euro op met Grote Clubactie 29 nov., 08:00
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 48 28 nov., 15:13
Afbeelding
'Veel spannende wedstrijden bij Hang On Run 2023' 28 nov., 12:06
Afbeelding
Groene stroom voor de sportvoorzieningen van de gemeente Veenendaal 28 nov., 07:00