Afbeelding
@tedxmedia

SV Panter overwint DVSA ondanks tegenslag met rode kaart

Voetbal

VEENENDAAL Onder een grijze hemel en met honderd enthousiaste toeschouwers langs de lijn heeft SV Panter een 3-1 overwinning behaald op DVSA. De ploeg uit Amerongen kon niet op tegen het spel van de Veenendalers. Met een vroege goal van Nick van Kooten in de eerste minuut begon de wedstrijd veelbelovend: ,,We kregen daarna vleugels en waren heer en meester,” aldus trainer Bertho van Neerbos.

door Siem van Eck

,,Vanaf minuut één waren we de dominante ploeg en scoorden we in de eerste minuut met Nick van Kooten. We kregen daarna vleugels en waren heer en meester. We kregen kansen maar geen doelpunten. In de 30e minuut kwam DVSA eruit en maakte onze rechtsback Jelle van de Werf hands in de zestien. Hij kreeg een penalty en een rode kaart tegen. DVSA scoorde en het werd 1-1. Op dat moment maakten we ons wel zorgen. Uiteindelijk stond het 1-1 bij rust.”

,,In de tweede helft maakten we een omslag en waren we ook zuiniger aan de bal met veel diepgang. In de 50e minuut kwamen we op 2-1 met Sebastiaan Kwint. Vanaf dat moment deden we er met 10 man alles aan om de voorsprong uit te breiden. Het werd 3-1, hoewel dat doelpunt werd afgekeurd. Vervolgens scoorden we opnieuw de 3-1 met Mitchel Strijdhorst. Kortom DVSA heeft op de penalty na geen kans bij elkaar weten te spelen.’’

advertentie
advertentie
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 48 1 uur geleden
Afbeelding
'Veel spannende wedstrijden bij Hang On Run 2023' 4 uur geleden
Afbeelding
Groene stroom voor de sportvoorzieningen van de gemeente Veenendaal 9 uur geleden
Afbeelding
GVVV enkele weken zonder Quiermo Dumay 21 uur geleden
Afbeelding
Bekijk alle uitslagen in het scorebord van RegiosportVeenendaal.nl 23 uur geleden
Afbeelding
GVVV in rouw door overlijden vrijwilligster Agaath Hocqué: 'Dit slaat in als een bom' 27 nov., 14:22
Afbeelding
Autobedrijf Braber topscorersklassement Veenendaal 27 nov., 13:55