Dennis Koorn (links)
Dennis Koorn (links) @tedXmedia

Boze Dennis Koorn ziet VV Veenendaal verzaken in Odijk: ‘Dit kan niet door de beugel’

Voetbal

VEENENDAAL ,,Ik ga eens goed evalueren en nadenken over deze wedstrijd, maar ik denk dat het onmogelijk is dat er in de volgende wedstrijd. Daarvoor heb ik vandaag te veel dingen gezien die ik niet accepteer.” Trainer Dennis Koorn is niet te spreken over wat zijn VV Veenendaal liet zien bij Odijk. Op een zeer slecht veld toonde Odijk meer karakter en won het team met 3-1.

door Rick Praamstra

Odijk kon zaterdag nog de periodetitel pakken als koploper Zeist punten zou morsen en daarom was het de club veel aan gelegen om de wedstrijd toch door te laten gaan. Volgens Koorn had de wedstrijd afgelast moeten worden. ,,Het had weinig met voetbal te maken. Schandalig dat we op dit veld voetbalden. Als je de bal speelde, gleed je uit en spelers konden amper blijven staan. Als je een sliding inzette, gleed je lang door. Daardoor was het spel rommelig.”

AANPASSEN

De Veenendaal-coach zegt er wel bij dat zijn ploeg zich daar dan maar aan had moeten passen. ,,Odijk deed dat beter dan wij. Ze kwamen al vrij snel makkelijk bij ons doel in de buurt en in vijf minuten tijd krijgen ze drie kansen en de derde gaat erin.”

Veenendaal richt zich na de achterstand op en na ruim een half uur scoort Elco van der Klift via een strafschop de 1-1. De ploeg krijgt deze nadat Michiel Schouten onderuit was gehaald. Van der Klift raakt snel daarna geblesseerd bij een glijpartij en blijft achter in de kleedkamer.

ONACCEPTABEL

Odijk schiet in de tweede helft uit de startblokken en na een kwartier staat de nummer twee van de vierde klasse D al op 3-1. Vooral over de 2-1 is Koorn boos. ,,We later mensen lopen en bij het doelpunt staan middenvelders op de middellijn toe te kijken. Achterin kwamen we zo in ondertal. Ik vind dat onacceptabel. Ik heb direct drie man gewisseld. Dit kan niet door de beugel. We moeten altijd ons stinkende best doen en de taken uitvoeren.”

Koorn zag zeker kansen tegen dit Odijk. ,,Het is een prima ploeg, maar we hoeven er niet van te verliezen. Het is een karakterploeg met een paar specialisten die makkelijk scoren. De eerste helft gaven we goed partij, maar de tweede helft waren we te veel los zand. Momenteel zijn wij geen ploeg.”

advertentie
advertentie
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 48 1 uur geleden
Afbeelding
'Veel spannende wedstrijden bij Hang On Run 2023' 4 uur geleden
Afbeelding
Groene stroom voor de sportvoorzieningen van de gemeente Veenendaal 9 uur geleden
Afbeelding
GVVV enkele weken zonder Quiermo Dumay 21 uur geleden
Afbeelding
Bekijk alle uitslagen in het scorebord van RegiosportVeenendaal.nl 23 uur geleden
Afbeelding
GVVV in rouw door overlijden vrijwilligster Agaath Hocqué: 'Dit slaat in als een bom' 27 nov., 14:22
Afbeelding
Autobedrijf Braber topscorersklassement Veenendaal 27 nov., 13:55