Jan van Willige (archieffoto)
Jan van Willige (archieffoto) @tedXmedia

GVVV verlaat de kust met derde gelijkspel op een rij: ‘Maar ik kan mijn ploeg niets verwijten’

Voetbal

VEENENDAAL GVVV heeft wederom het veldoverwicht niet kunnen omzetten in een zege. Aan de kust werd het bij Noordwijk in beestenweer 0-0. Het is voor de ‘blauwen’ de derde gelijkspel op een rij.

door Rick Praamstra

Ondanks de gemiste kansen, zit er geen gefrustreerde trainer op de bank, zegt Gery Vink. ,,Je kunt wel boos worden, maar daar heb je niets aan. Ik kan mijn ploeg niets verwijten. Op de korte termijn verlies je punten, maar ik kijk ook naar de lange termijn: we domineren en creëren kansen. Dan moet het ook meezitten. We hebben vijf tot zeven kansen gehad, maar we raakten een been, schoten op een rug of buik. De bal wilde er gewoon niet in.”

Noordwijk stelde er weinig tegenover en speelde opportunistisch en probeerde via lange ballen gevaarlijk te worden. In de slotfase leverde dat zowaar een kans op, maar redt Jan van Williger, die terugkeerde van een blessure, adequaat op een Noordwijks schot.

SPORTGALA

Deze week werd ook bekend dat GVVV en trainer Gery Vink een nominatie op zak hebben als sportploeg van het jaar en trainer van het jaar bij het Veens sportgala. Vink is blij met de waardering. ,,Het zegt iets over waar we met zijn allen mee bezig zijn. ‘Trainer’ is een breed begrip: ook de stafleden zijn nauw betrokken, de media en de medische staf ook. We zijn hartstikke goed bezig: we zijn gepromoveerd en manifesteren ons nu in de tweede divisie. De nominatie is een mooie ondersteuning. Als je genomineerd wordt, wil je ‘m winnen ook.”

advertentie
advertentie
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 48 2 uur geleden
Afbeelding
'Veel spannende wedstrijden bij Hang On Run 2023' 6 uur geleden
Afbeelding
Groene stroom voor de sportvoorzieningen van de gemeente Veenendaal 11 uur geleden
Afbeelding
GVVV enkele weken zonder Quiermo Dumay 23 uur geleden
Afbeelding
Bekijk alle uitslagen in het scorebord van RegiosportVeenendaal.nl 27 nov., 17:09
Afbeelding
GVVV in rouw door overlijden vrijwilligster Agaath Hocqué: 'Dit slaat in als een bom' 27 nov., 14:22
Afbeelding
Autobedrijf Braber topscorersklassement Veenendaal 27 nov., 13:55