Taoufik Adnane na de promotie naar de tweede divisie.
Taoufik Adnane na de promotie naar de tweede divisie. Stefan Koops

Taoufik Adnane gaat voor zijn vijftiende seizoen bij GVVV

Voetbal

VEENENDAAL Taoufik Adnane weet van geen ophouden: de 38-jarige vleugelverdediger heeft zijn aflopend contract bij GVVV verlengd en gaat daarmee voor zijn vijftiende seizoen bij de ‘blauwen’, zo maakt GVVV bekend op zijn website.

De aanvoerder speelde maar liefst 357 officiële wedstrijden voor GVVV verdeeld over twee periodes (na het seizoen 2008-2009 speelde Adnane twee seizoenen bij WAVV Wageningen en De Meern voordat hij in de zomer van 2011 weer terugkeerde op het Panhuis). 

Adnane is niet meer weg te denken als GVVV-speler en is ook dit seizoen in de tweede divisie weer een betrouwbare verdediger die rust uitstraalt en ook voetballend zijn waarde toont.

Technisch manager Rob de Boer is onder de indruk van de ervaren verdediger. ,,Hij is 38 jaar, maar weet van geen ophouden. Op dit moment laat hij zien nog goed mee te kunnen komen. Hij speelt iedere week in de basis en speelt naar tevredenheid. Wij zien ook geen reden om niet te verlengen. Leeftijd is maar een getal. De testen die wij maandelijks afnemen tonen aan dat Taoufik nog heel fit is. Genoeg redenen om hem een jaar langer te houden.”

Adnane volgt met zijn contractverlenging Quiermo Dumay, Mart de Jong, Barry Maguire, Justin Spies, Mart de Jong en Genrich Sillé die al eerder overeenkomsten sloten met GVVV voor een langer verblijf in Veenendaal.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 48 2 uur geleden
Afbeelding
'Veel spannende wedstrijden bij Hang On Run 2023' 5 uur geleden
Afbeelding
Groene stroom voor de sportvoorzieningen van de gemeente Veenendaal 10 uur geleden
Afbeelding
GVVV enkele weken zonder Quiermo Dumay 22 uur geleden
Afbeelding
Bekijk alle uitslagen in het scorebord van RegiosportVeenendaal.nl gisteren
Afbeelding
GVVV in rouw door overlijden vrijwilligster Agaath Hocqué: 'Dit slaat in als een bom' 27 nov., 14:22
Afbeelding
Autobedrijf Braber topscorersklassement Veenendaal 27 nov., 13:55