Afbeelding
@tedXmedia

VRC blijft kansrijk voor periodetitel ondanks doelpuntloos gelijkspel tegen VVOP

Voetbal

VEENENDAAL Met één punt en nul goals heeft VRC deze zaterdag achter het net gegrepen tegen VVOP. In de uitwedstrijd kon de ploeg niet omgaan met het spel dat VVOP op touw zette. De Veenendalers behouden echter wel hun kans op de periodetitel, waar ze nog steeds de eerste plaats bekleden in het klassement: ,,We hadden geen antwoord op het verdedigende spel van VVOP,” aldus trainer Niels ten Have.

door Siem van Eck

,,Na een kwartier hadden we 2-0 voor moeten staan. Een onterecht afgekeurde goal - zo zagen we later op de beelden - en nog een grote kans die we niet maakten. We hadden daar wel vaker mogen scoren, maar dat deden we niet. VVOP groef zich volledig in en speelde met elf man op een helft die verdedigd werd. Ik denk dat we vandaag twee schoten op doel tegen hebben gehad en zelf niet goed waren in de kleine ruimte. We zijn op zoek gegaan naar waar de meeste tijd en ruimte ontstonden. Om vanaf daar mensen uit te spelen en een overtal te creëren. Dat is soms wel gelukt en in de tweede helft wat minder. Maar we speelden tegen een ploeg die geloof kreeg in deze manier van spelen, en dat heeft VVOP goed gedaan.”

advertentie
advertentie
Meinko de Boer (12) tijdens zijn debuutwedstrijd in de eredivisie tegen Talent Team Papendal.
Veense volleyballer Meinko de Boer blij met debuut in eredivisie: 'Hier droom je van, dit debuut kon niet beter' 12 uur geleden
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 8 15 uur geleden
Afbeelding
Bekijk alle uitslagen in het scorebord van RegiosportVeenendaal.nl 19 feb, 16:24
Afbeelding
Autobedrijf Braber topscorersklassement Veenendaal 19 feb, 14:59
Afbeelding
VAV'er Bjorn Hulsebos knap zesde op NK atletiek in Apeldoorn 19 feb, 14:03
Afbeelding
Lars Molenaar gaat DOVO verlaten: 'Hij hoort ergens eerste keeper te zijn' 19 feb, 11:10
Afbeelding
De Merino's versterkt zich met oud-speler van DOVO 19 feb, 09:03