Afbeelding
Rinus van Denderen

ZVC verkoopt zijn huid duur in uitwedstrijd tegen de nummer 1 Tigers Roermond

Voetbal

VEENENDAAL Het is de afgelopen maanden in de eredivisie wel duidelijk geworden dat ZVC niet zomaar over zich heen laat lopen. Het team speelde gisteren in Roermond tegen de nummer 1, Tigers Roermond. Met een voorsprong van 0-1 door Mohammed El Azzouzi had de wedstrijd perspectief, maar: ,,Helaas konden we geen stunt uithalen tegen de nummer 1 van Nederland”, aldus coach Hicham Saidi. 

door Siem van Eck

,,We hebben onze huid duur verkocht. We kwamen snel op 0-1. In de tweede helft hebben we ons knap teruggevochten door een 3-1 achterstand om te buigen naar 3-3. Uiteindelijk konden we het niet volhouden met een gehavend team. Het is bewonderenswaardig dat de jongens bleven geloven. En het is prachtig dat drie jeugdspelers, Rayan, Nathan en Ali, hun debuut mochten maken in de eredivisie.”

Na de 0-1 van El Azzouzi kwam het team op achterstand. Khalid Aoulich maakte de gelijkmaker en Nassim El Ablak, scoorde tweemaal en bracht de score op 9-4: ,,We laten de laatste weken een stijgende lijn zien, wat hoop geeft voor het tweede deel van het seizoen”, aldus de trainer.

advertentie
advertentie
Meinko de Boer (12) tijdens zijn debuutwedstrijd in de eredivisie tegen Talent Team Papendal.
Veense volleyballer Meinko de Boer blij met debuut in eredivisie: 'Hier droom je van, dit debuut kon niet beter' 12 uur geleden
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 8 16 uur geleden
Afbeelding
Bekijk alle uitslagen in het scorebord van RegiosportVeenendaal.nl 19 feb, 16:24
Afbeelding
Autobedrijf Braber topscorersklassement Veenendaal 19 feb, 14:59
Afbeelding
VAV'er Bjorn Hulsebos knap zesde op NK atletiek in Apeldoorn 19 feb, 14:03
Afbeelding
Lars Molenaar gaat DOVO verlaten: 'Hij hoort ergens eerste keeper te zijn' 19 feb, 11:10
Afbeelding
De Merino's versterkt zich met oud-speler van DOVO 19 feb, 09:03