Gert Jan Snijders (Archieffoto)
Gert Jan Snijders (Archieffoto) @tedxmedia

VV Veenendaal heeft smaak de pakken met derde zege op rij: ‘Zege van het collectief’

Voetbal

VEENENDAAL VV Veenendaal is met een sterke reeks bezig. Op eigen veld wordt de derde zege op rij behaald: SV Achterveld wordt overtuigend met 4-0 weggezet.

door Rick Praamstra

Trainer Dennis Koorn moet ook deze wedstrijd puzzelen omdat Patrick Paschedag en Thijs Klopper geblesseerd raakten. Het zorgt er mede voor dat de trainer in de tweede helft een debutant in het veld brengt: Hassan Albadawi. Hij is pas een paar maanden vanuit Sudan in Nederland en maakte indruk in het tweede elftal. Via een assist van Albadawi zorgt Tim Boogers voor het slotakkoord.

In de eerste helft scoren Gert Jan Snijders en Bart Keuken de 1-0 en de 2-0. Makkelijk ging het niet in voor rust, vond Koorn. ,,Het ging behoorlijk heen en weer. Achterveld ging er af en toe stevig in, maar echte kansen kregen ze niet. Het was een beetje middenveldvoetbal.”

GOED TE BALLEN

Keuken krijgt in de eerst helft geel nadat hij ingaat op een provocatie van een speler van Achterveld. ,,Maar ik heb hem niet gewisseld, want hij zat goed te ballen”, zegt Koorn. ,,Ik heb tegen hem gezegd dat hij zijn kop erbij moest houden. Dat heeft hij heel goed gedaan.”

Na rust maakt Michiel Schouten snel de 3-0, en maakt Boogers vlak voor tijd de 4-0. Koorn houdt een goed gevoel over aan de wedstrijd. ,,Deze zege is de kracht van het collectief. We hebben voor elkaar geknokt en er is weinig gezeurd. Onze spelidee gaat er steeds beter in bij de spelers.”

advertentie
advertentie
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 48 2 uur geleden
Afbeelding
'Veel spannende wedstrijden bij Hang On Run 2023' 5 uur geleden
Afbeelding
Groene stroom voor de sportvoorzieningen van de gemeente Veenendaal 10 uur geleden
Afbeelding
GVVV enkele weken zonder Quiermo Dumay 22 uur geleden
Afbeelding
Bekijk alle uitslagen in het scorebord van RegiosportVeenendaal.nl gisteren
Afbeelding
GVVV in rouw door overlijden vrijwilligster Agaath Hocqué: 'Dit slaat in als een bom' 27 nov., 14:22
Afbeelding
Autobedrijf Braber topscorersklassement Veenendaal 27 nov., 13:55