Voor aanvang van het duel met FC Marlene werd ook een minuut stilte gehouden voor de slachtoffers van de natuurrampen in Marokko en Libië.
Voor aanvang van het duel met FC Marlene werd ook een minuut stilte gehouden voor de slachtoffers van de natuurrampen in Marokko en Libië. Theo Beumer

Actie ZVC Veenendaal voor Marokko brengt 2500 euro op

Voetbal

VEENENDAAL De actie die ZVC Veenendaal heeft opgezet om geld in te zamelen voor het door een aardbeving getroffen Marokko, heeft 2500 euro opgebracht. Het geld zal worden gedoneerd aan de Stichting Rizq.

Na de aardbevingen in Marokko kwam de Veenendaalse club direct in actie. ,,Er is onder andere vanuit de spelersgroep het verzoek gekomen om een actie te beginnen en geld in te zamelen voor de slachtoffers", legt bestuurslid Mohamed Madien van ZVC Veenendaal uit. ,,Dat hebben wij samen ook gedaan! Wij hebben inmiddels het nodige opgehaald bij familie, vrienden, kennissen, sponsoren en supporters! Daarnaast zijn de volledige opbrengsten van de wedstrijd tegen FC Marlene van afgelopen vrijdag ook beschikbaar gesteld voor de slachtoffers van de aardbevingen."

Met de actie heeft ZVC in totaal een bedrag opgehaald van 2500 euro. ,,Het bedrag zullen wij als club overmaken naar Stichting Rizq. Karim Boulidam en zijn team  van professionals zullen zorg dragen dat het geld goed besteed wordt. Wij danken een ieder die een bijdrage heeft geleverd!"

advertentie
advertentie
Afbeelding
Voormalig voorzitter De Merino's, Baptist Meerssman, overleden: 'Een icoon in onze vereniging' 3 uur geleden
Afbeelding
Eremetaal voor Veenendaalse turnsters Marleen Epskamp en Daantje de Vries 8 uur geleden
Afbeelding
DOVO-doelman Van den Dam verlengt met twee seizoenen 29 nov., 13:22
Afbeelding
Veenendaalse clubs halen bijna 90.000 euro op met Grote Clubactie 29 nov., 08:00
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 48 28 nov., 15:13
Afbeelding
'Veel spannende wedstrijden bij Hang On Run 2023' 28 nov., 12:06
Afbeelding
Groene stroom voor de sportvoorzieningen van de gemeente Veenendaal 28 nov., 07:00