Gert Jan Snijders (Archieffoto)
Gert Jan Snijders (Archieffoto) @tedxmedia

VV Veenendaal vergooit bekeravontuur na twee rode kaarten: ‘Dit is niet acceptabel’

Voetbal

VEENENDAAL VV Veenendaal heeft zijn eigen glazen ingegooid in het bekerduel tegen Vriendenschaar. Na een 2-0-ruststand vergat het elftal van trainer Dennis Koorn te voetballen en pakte het twee rode kaarten. Vriendenschaar kwam zo nog terug tot 2-2. Koorn was na afloop boos op zijn ploeg.

door Rick Praamstra

Een winst in eigen huis tegen het team uit Culemborg zou doorgaan in de districtsbeker betekenen en daar leek het ook op uit te draaien. Koorn: ,,Wij speelden in de eerste helft een prima wedstrijd en voetballen stappen beter dan tegen Panter. Vrij snel kwamen we al op 1-0 (via Gert Jan Snijders). We gaan met 2-0 (tweede goal via Sjoerd Snijders) rusten. We spraken af om geen gekke dingen te doen in de tweede helft en te blijven voetballen.”

Tot irritatie van de trainer slaagde zijn ploeg daar totaal niet in. ,,We maken de verkeerde keuzes en doen andere dingen dan we hadden afgesproken. We pakten domme kaarten en dan sta je opeens met negen man op het veld na twee rode kaarten (van Bart Keuken en Elco van der Klift).”

IMPROVISEREN

Koorn moest al improviseren, want keeper Marco van Leeuwen heeft deze week zijn rug verdraaid, Mark den Haan ging door zijn enkel en na een kwartier verdraaide Alain van Hasselt zijn knie. De van VVA Achterberg gekomen trainer is boos over de prestatie van zijn spelers. ,,Dit mag gewoon niet gebeuren dat je met negen man eindigt. We maakten opzichtige overtredingen rond de middenlijn. Het is een goede insteek dat je alles wil geven, maar we waren te gretig. We moeten hier van leren. Ik heb wel de pest in mijn lijf, dit is niet acceptabel.”

Volgende week begint Veenendaal met de competitie in de vierde klasse met een thuiswedstrijd tegen Driebergen. ,,Dan hebben we iets recht te zetten voor eigen publiek”, besluit Koorn.

advertentie
Afbeelding
GVVV speelt oefenwedstrijd tegen IJsselmeervogels
Afbeelding
Dynamisch SKF beloont zichzelf niet: 'Het dubbeltje valt de verkeerde kant op al is het duidelijk dat we op de goede weg zitten'
Afbeelding
Veenendaal On Ice terug van weggeweest: 'Een fantastisch evenement voor Veenendaal en omgeving'
advertentie
Afbeelding
GVVV speelt oefenwedstrijd tegen IJsselmeervogels 13 uur geleden
Afbeelding
Dynamisch SKF beloont zichzelf niet: 'Het dubbeltje valt de verkeerde kant op al is het duidelijk dat we op de goede weg zitten' 27 sep., 09:30
Afbeelding
Veenendaal On Ice terug van weggeweest: 'Een fantastisch evenement voor Veenendaal en omgeving' 27 sep., 08:30
Afbeelding
Nationale korfbalteams Duitsland spelen opnieuw oefenwedstrijden bij SKF 26 sep., 15:28
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 39 26 sep., 07:23
Afbeelding
Actie ZVC Veenendaal voor Marokko brengt 2500 euro op 25 sep., 20:09
Afbeelding
Bekijk alle uitslagen in het scorebord van RegiosportVeenendaal.nl 25 sep., 18:45