De Merino's (Archieffoto)
De Merino's (Archieffoto) @tedxmedia

De Merino’s recht rug tegen CDW: ‘Voor elkaar gevochten’

Voetbal

VEENENDAAL De Merino’s heeft de kater van de nederlaag tegen Valleivogels weggespoeld door met 3-1 overtuigend te winnen van CDW uit Wijk Bij Duurstede.

door Rick Praamstra

De ploeg van coach Ryan Holman begon nog aarzelend en kreeg na tien minuten de deksel op de neus toen CDW op 0-1 kwam. De reactie van zijn ploeg, maakte Holman trots: ,,Ik heb niets te klagen. Als ik zie hoe we het na de zeperd van vorige week oppakken is dat echt de winst van deze week. We waren echt een team en de jongens hebben voor elkaar gevochten.”

TIKKIETAKKIE

Al binnen het half uur kwam De Merino’s op gelijke hoogte door Jamal Bendadi. ,,We scoorden uit een fantastische aanval, echt tikkietakkie.” De ploegen rustten met 1-1 en Holman was toen meer dan gerust op een goede afloop. ,,Ik heb tegen de jongens gezegd dat ze geduldig moeten zijn en dat de doelpunten dan zelf wel komen.”

Holman kreeg gelijk: na een uur maakte Vincent van de Weerdhof de 2-1 en drie minuten later Niek van Mourik de 3-1. Niet alleen de strijd bekoorde Holman. ,,We speelden in een iets andere opstelling met jonge jongens. Wilco den Hartog is voor de tweede keer vader geworden. Die jongens hebben het goed opgepakt. Ik ben heel tevreden.”

advertentie
advertentie
Afbeelding
Motorcross op Kwintelooyen gaat niet door 3 uur geleden
Afbeelding
Overstap Luc Goudsblom naar De Merino's gaat niet door 10 uur geleden
Afbeelding
Korfballers SKF starten veldcompetitie met thuiswedstrijd 12 uur geleden
Afbeelding
Trainen als een profspeler: Ajax Camp strijkt weer neer bij GVVV 27 mrt, 11:00
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 27 mrt, 08:00
Alle deelnemende leden van Evolution Twirlteam komen in actie bij het 'largeteam Passion', dat op zondag het EK af mag sluiten.
Veenendaals twirlteam in actie op EK in Eindhoven 26 mrt, 12:02
Foto uit archief.
Meeste ploegen kruisfinales schoolvoetbal Veenendaal zijn bekend 26 mrt, 10:45