Afbeelding
Willem II Tilburg

Veenendaals bedrijf FIER Sport shirtsponsor bij profclub Willem II

Voetbal

VEENENDAAL FIER Sport uit Veenendaal is in de vierde periode van de Keuken Kampioen Divisie de periodepartner en shirtsponsor van profvoetbalclub Willem II. Vrijdagavond is FIER Sport voor het eerst op het wedstrijdshirt te zien. Dan speelt Willem II de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag.

FIER Sport is opgericht door voormalig Willem II-speler Dave Smits. De in Tilburg geboren verdediger speelde tussen 1990 en 1996 in totaal 142 wedstrijden in het shirt van Willem II. Na zijn actieve voetbalcarrière werd hij ondernemer en startte hij zijn eerste vestiging van Huis en Hypotheek, financieel advies. Daarna volgt FIER. 

Het is de missie van FIER Sport om dé partner te zijn voor gemeentes, sportverenigingen en sportorganisaties bij hun voorgenomen investeringen in sportaccommodaties en het verduurzamen hiervan. Daarnaast streeft FIER Sport ernaar de beste partner te zijn voor bedrijven als de bemiddelaar in sport en zaken. Zij investeert in langdurige relaties en gaat voor de hoogst mogelijke klanttevredenheid.

PERSOONLIJK CONTACT

,,Sport is het vliegwiel voor FIER", zegt Dave Smits in een bericht op de website van Willem II. ,,Rondom sportevenementen kom ik in contact met bedrijven, zakelijke partners, hun families en leden van de club. Ieder van hen heeft vragen of is op zoek naar hulp. Dat heb ik tot een businessmodel gemaakt waarbij financiering, bemiddeling en het in contact brengen van partijen de sleutels zijn tot succes. Ik geloof ook heilig in persoonlijk contact. Verbinden, informeren, inspireren, amuseren en een goede hospitality komen bij elkaar in de FIER-lounge, de business room in het Koning Willem II stadion."

,,FIER ben ik op dit sponsorschap, FIER ben ik telkens wanneer ik het stadion in loop, FIER ben ik op het niet te beschrijven gevoel dat ik heb voor deze club, FIER ben ik op de trotse supporters en de loyale FIER-lounge partners. En met elkaar hoop ik deze laatste periode mooie successen te kunnen vieren", aldus Smits over het sponsorschap.

De vierde periode in de Keuken Kampioen Divisie bestaat uit tien wedstrijden, waarvan de laatste de uitwedstrijd tegen Roda JC op vrijdag 19 mei is.

advertentie
advertentie
Archieffoto van vorig jaar.
Van Gent Finaleweken: Vier strafschoppenseries nodig in halve finales schoolvoetbal Veenendaal 3 uur geleden
Van links naar rechts: lid tc Stefan Wildeman, Mitch van den Berg en voorzitter Daan van Kleef.
Van Gent Finaleweken: aanvallende versterking voor VV Veenendaal 5 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Veenendaalse teams naar finales Olympic Moves 9 uur geleden
Arris Haalboom regelt alles rondom de vlaggenparade bij het eerste elftal en de pupil van de dag, maar hij doet nog veel meer bij DOVO.
De Vrijwilliger: Arris Haalboom is van alle markten thuis bij DOVO: 'Ze noemen me hier Manusje van alles' 12 uur geleden
Het cricketteam in India is ontzettend trots op de T-shirts van Triathlon Veenendaal.
Vrijwilligster Margo verrast cricketteam in India met shirts van Triatlon Veenendaal 15 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 16 16 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Botic van de Zandschulp verliest in München en duikelt uit de top-100 18 apr, 22:23