Afbeelding
Archief BDUmedia

Zeven leden DOVO benoemd tot lid van verdienste

Voetbal

VEENENDAAL Voetbalvereniging DOVO heeft zeven leden tot lid van verdienste benoemd. ,,Het betreft leden die al in het verleden tientallen jaren het nodige vrijwilligerswerk voor onze mooie vereniging hebben gedaan. Maar ook een paar leden die al tientallen jaren volop actief zijn. Het gaat om vrijwilligerswerk met wekelijks de nodige vaste verplichtingen en de daarbij behorende verantwoordelijkheid. En waar veel tijd en energie in gaat zitten. Onbetaalbare werkzaamheden voor onze vereniging”, laat DOVO-voorzitter Bert Septer weten.

,,Het bestuur had eerder vastgesteld dat er nog wat achterstallig onderhoud was te doen. Het afgelopen jaar is benut om zorgvuldig te kijken naar diverse door leden en bestuur aangedragen kandidaten voor benoeming tot lid van verdienste.” 

Dat leverde een lijstje met zeven namen van leden op: André Oskamp, Bert Wierenga, Jan van Beek, Jan Tabak, Cees van Wijk, Arris Haalboom en Bart Kelderman. Septer: ,,Vier van deze leden konden we al direct tijdens de ledenvergadering in december verrassen. De drie anderen hebben inmiddels ook de bij de titel behorende versierselen uitgereikt gekregen. Bart Kelderman, de laatste van deze drie, werd vrijdagavond verrast tijdens een bijeenkomst van de Sponsor Groep DOVO. Bart is vanaf de oprichting voorzitter van deze sponsorgroep.”

advertentie
advertentie
Afbeelding
VV Veenendaal niet opgewassen tegen de wind: 'wie de eerste doelpunt zou maken, zou winnen' 4 uur geleden
Afbeelding
SV Panter vermaakt publiek met korfbaluitslag: 'we komen eindelijk in een goede flow' 5 uur geleden
Afbeelding
VRC bekroont topweek met zege op Veensche Boys: 'ik moet het opnemen voor mijn ploeg' 5 uur geleden
Afbeelding
De Merino's recht rug tegen CDW: 'voor elkaar gevochten' 5 uur geleden
Afbeelding
GVVV wint in verhitte burenruzie van DOVO: 'Feestje bouwen met de supporters' 6 uur geleden
Afbeelding
GVVV klopt DOVO in verhitte Panhuisderby 9 uur geleden
Afbeelding
ZVC Veenendaal na lastige start zeer ruim langs Tigers Roermond 15 uur geleden