Afbeelding
Jeroen van der Veer

GVVV haalt opnieuw verdediger van IJsselmeervogels

Voetbal

VEENENDAAL GVVV heeft opnieuw een verdediger van IJsselmeervogels aangetrokken. Maakten de Veenendalers deze week al de komst van Pim ten Have bekend, nu kan daar ook de naam van Mitch Willems aan worden toegevoegd. De 23-jarige verdediger komt over van IJsselmeervogels en tekent in de hoofdmacht een contract voor één seizoen.

De 23-jarige rechtspoot begon in Koog aan de Zaan bij plaatselijke KFC, waarna hij via AFC Amsterdam en Almere City in de zomer van 2020 bij IJsselmeervogels terecht kwam. Na drie seizoenen bij de rood-witte Spakenburgse formatie hadden hij en zijn huidige club enkele weken geleden besloten om het aflopende contract niet te verlengen, waardoor GVVV snel handelde en de centrale verdediger aan de club bond voor tenminste één seizoen, tot en met 30 juni 2024.

HOOP PLEZIER

,,Mitch Willemse was na drie jaar bij IJsselmeervogels toe aan een nieuwe uitdaging”, verklaart technisch manager Rob de Boer van GVVV de overstap. ,,Het is mooi dat die uitdaging in Veenendaal ligt. Mitch is een goede centrale verdediger. Ik weet zeker dat wij daar een hoop plezier van hebben.”

VIJFTIEN SPELERS

Door het aantrekken van Mitch Willemse heeft de technische staf tot dusver vijftien spelers vastgelegd voor seizoen 2023/2024. De club trok Pim ten Have en Dirk Homoet aan en verlengde de contracten van Quiermo Dumay, Barry Maguire, Tariq Dilrosun, Joeri Potjes, Ilias Latif, Mart de Jong, Jonathan Vergara Berrio, Genrich Sillé, Quincy Veenhof, Jan van Willige, Justin Spies en Byron Burgering.

advertentie
advertentie
Afbeelding
VV Veenendaal niet opgewassen tegen de wind: 'wie de eerste doelpunt zou maken, zou winnen' 6 uur geleden
Afbeelding
SV Panter vermaakt publiek met korfbaluitslag: 'we komen eindelijk in een goede flow' 6 uur geleden
Afbeelding
VRC bekroont topweek met zege op Veensche Boys: 'ik moet het opnemen voor mijn ploeg' 6 uur geleden
Afbeelding
De Merino's recht rug tegen CDW: 'voor elkaar gevochten' 7 uur geleden
Afbeelding
GVVV wint in verhitte burenruzie van DOVO: 'Feestje bouwen met de supporters' 7 uur geleden
Afbeelding
GVVV klopt DOVO in verhitte Panhuisderby 10 uur geleden
Afbeelding
ZVC Veenendaal na lastige start zeer ruim langs Tigers Roermond 16 uur geleden