Afbeelding
GVVV

GVVV haalt ervaren verdediger van IJsselmeervogels

Voetbal

VEENENDAAL GVVV heeft Pim ten Have voor volgend seizoen gecontracteerd. De 26-jarige verdediger komt over van IJsselmeervogels en tekent een contract tot 30 juni 2024.

Met het aantrekken van Pim ten Have haalt GVVV een ervaren centrale verdediger naar de hoofdmacht voor het nieuwe seizoen. De 26-jarige speler doorliep de jeugdopleiding van PEC Zwolle, kwam vervolgens uit voor Excelsior’31 om voor zijn studie over te stappen naar Harkemase Boys. Via een terugkeer bij Excelsior’31 tekende Ten Have afgelopen zomer bij IJsselmeervogels.

Bij de Spakenburgse tweededivisionist miste hij door een blessure de seizoensstart, maar veroverde hij vervolgens snel een basisplaats. Na de zomer kiest de verdediger voor een nieuwe uitdaging in het blauw-wit van GVVV, waar hij een contract voor één seizoen is overeengekomen tot en met 30 juni 2024.

ERG BLIJ

Technisch manager Rob de Boer is blij met het aantrekken van de ervaren verdediger: ,,Pim heeft zowel bij Excelsior’31 als bij Harkemase Boys in totaal vier jaar centraal achterin gespeeld. Hij kan ook goed als back uit de voeten. Wij zijn erg blij dat hij voor GVVV gekozen heeft.”

Door het aantrekken van Pim ten Have heeft de technische staf tot dusver veertien spelers vastgelegd voor seizoen 2023/2024. De club trok Dirk Homoet aan en verlengde de contracten van Quiermo Dumay, Barry Maguire, Tariq Dilrosun, Joeri Potjes, Ilias Latif, Mart de Jong, Jonathan Vergara Berrio, Genrich Sillé, Quincy Veenhof, Jan van Willige, Justin Spies en Byron Burgering.

advertentie
advertentie
Afbeelding
VV Veenendaal niet opgewassen tegen de wind: 'wie de eerste doelpunt zou maken, zou winnen' 6 uur geleden
Afbeelding
SV Panter vermaakt publiek met korfbaluitslag: 'we komen eindelijk in een goede flow' 7 uur geleden
Afbeelding
VRC bekroont topweek met zege op Veensche Boys: 'ik moet het opnemen voor mijn ploeg' 7 uur geleden
Afbeelding
De Merino's recht rug tegen CDW: 'voor elkaar gevochten' 7 uur geleden
Afbeelding
GVVV wint in verhitte burenruzie van DOVO: 'Feestje bouwen met de supporters' 8 uur geleden
Afbeelding
GVVV klopt DOVO in verhitte Panhuisderby 11 uur geleden
Afbeelding
ZVC Veenendaal na lastige start zeer ruim langs Tigers Roermond 16 uur geleden