Archieffoto
Archieffoto Rinus van Denderen

VRC komt tekort en verliest: ‘Het was vandaag niet goed genoeg’

Voetbal

VEENENDAAL Na de winst vorige week tegen Jonathan ging VRC vandaag op bezoek bij CDW in Wijk bij Duurstede. De ploeg van Niels ten Have begon als nummer zes met vijf punten voorsprong aan de wedstrijd.

VRC begon goed: aanvoerder Robin Segers scoorde na zes minuten de 0-1. CDW kwam twaalf minuten later op 1-1. Vervolgens benutte de tegenstander een strafschop en scoorden ze vlak voor rust de 3-1 en net na rust de 4-1, wat tevens de eindstand was. 

De realistische Ten Have berust zich in de uitslag. ,,Het is een terechte uitslag, aangezien wij niet het spel dat we graag willen op de mat konden leggen. We begonnen nog heel erg goed en scoorden ook al snel. Nadat Jurriën (van der Horst) gewisseld moest worden vanwege een schouderblessure, kantelde de wedstrijd volledig. Twee doelpunten kwamen uit een corner en we kregen een doelpunt tegen uit een strafschop. We hebben voldoende kansen gehad en bij een 3-1 stand kregen we een goede mogelijkheid voor de aansluitingstreffer. We maakten deze niet en in de tegenaanval scoorde de tegenstander. Dat is zuur maar we waren vandaag ook ondermaats; het zal in de komende wedstrijden beter moeten’’, sluit ten Have af.

Volgende week speelt VRC thuis tegen OVC ‘85 uit Oosterbeek. In de eerste wedstrijd wonnen de geel-blauwen met 1-5. Vervolgens gaat de ploeg van Ten Have naar CJVV en speelt het op 18 februari thuis tegen BFC voor de beker.

advertentie
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: strafschoppen en rode kaart nekken DOVO tegen VVSB: 'deze nederlaag had niet gehoeven'
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: ZVC Veenendaal wint op Texel en is naar finale om promotie naar eredivisie
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: SV Panter degradeert naar vijfde klasse: 'We hebben alles gegeven' (met video)
advertentie
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: strafschoppen en rode kaart nekken DOVO tegen VVSB: 'deze nederlaag had niet gehoeven' 9 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: ZVC Veenendaal wint op Texel en is naar finale om promotie naar eredivisie 9 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: SV Panter degradeert naar vijfde klasse: 'We hebben alles gegeven' (met video) 10 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: GVVV met alle gemak verder: 'Het leek wel een demonstratie' 10 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: SKF krijgt hekkensluiter na de rust op de knieën 10 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Veenendaal maatje te groot voor Lienden in eerste ronde nacompetitie: 'Deze zege is een duwtje in de rug' (met video) 11 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Promotiedroom De Merino's spat uiteen in De Bilt: 'Zij waren gewoon beter' 11 uur geleden