Archieffoto
Archieffoto Rinus van Denderen

VRC komt tekort en verliest: ‘Het was vandaag niet goed genoeg’

Voetbal

VEENENDAAL Na de winst vorige week tegen Jonathan ging VRC vandaag op bezoek bij CDW in Wijk bij Duurstede. De ploeg van Niels ten Have begon als nummer zes met vijf punten voorsprong aan de wedstrijd.

VRC begon goed: aanvoerder Robin Segers scoorde na zes minuten de 0-1. CDW kwam twaalf minuten later op 1-1. Vervolgens benutte de tegenstander een strafschop en scoorden ze vlak voor rust de 3-1 en net na rust de 4-1, wat tevens de eindstand was. 

De realistische Ten Have berust zich in de uitslag. ,,Het is een terechte uitslag, aangezien wij niet het spel dat we graag willen op de mat konden leggen. We begonnen nog heel erg goed en scoorden ook al snel. Nadat Jurriën (van der Horst) gewisseld moest worden vanwege een schouderblessure, kantelde de wedstrijd volledig. Twee doelpunten kwamen uit een corner en we kregen een doelpunt tegen uit een strafschop. We hebben voldoende kansen gehad en bij een 3-1 stand kregen we een goede mogelijkheid voor de aansluitingstreffer. We maakten deze niet en in de tegenaanval scoorde de tegenstander. Dat is zuur maar we waren vandaag ook ondermaats; het zal in de komende wedstrijden beter moeten’’, sluit ten Have af.

Volgende week speelt VRC thuis tegen OVC ‘85 uit Oosterbeek. In de eerste wedstrijd wonnen de geel-blauwen met 1-5. Vervolgens gaat de ploeg van Ten Have naar CJVV en speelt het op 18 februari thuis tegen BFC voor de beker.

advertentie
advertentie
Afbeelding
VV Veenendaal niet opgewassen tegen de wind: 'wie de eerste doelpunt zou maken, zou winnen' 6 uur geleden
Afbeelding
SV Panter vermaakt publiek met korfbaluitslag: 'we komen eindelijk in een goede flow' 7 uur geleden
Afbeelding
VRC bekroont topweek met zege op Veensche Boys: 'ik moet het opnemen voor mijn ploeg' 7 uur geleden
Afbeelding
De Merino's recht rug tegen CDW: 'voor elkaar gevochten' 7 uur geleden
Afbeelding
GVVV wint in verhitte burenruzie van DOVO: 'Feestje bouwen met de supporters' 8 uur geleden
Afbeelding
GVVV klopt DOVO in verhitte Panhuisderby 11 uur geleden
Afbeelding
ZVC Veenendaal na lastige start zeer ruim langs Tigers Roermond 16 uur geleden