Rinus van Denderen

De Merino’s begint tweede seizoen helft met een overwinning

VEENENDAAL In de uitwedstrijd tegen Veensche Boys heeft De Merino’s vandaag gewonnen met 1-2. In de eerste helft was het team dominanter in zijn spel, al kon De Merino’s de wedstrijd pas in de tweede helft op slot zetten. ,,Het viel vandaag de goede kant op”, aldus trainer Ryan Holman.

door Siem van Eck

,,De eerste helft waren wij dominanter, al kreeg de tegenstander wel de betere kansen. In de eerste minuut hadden zij een penalty moeten krijgen na een overtreding van onze kant. Die kregen ze niet. Toch scoorden ze kort daarna de 1-0. Het was Quincy Arends die ons op gelijke hoogte zette net voor rust. In de tweede helft waren beide kanten zoekende; het was een slordig spel met weinig rust. Melvin van de Haar scoorde de 1-2. We kregen nog twee opgelegde kansen maar we konden het net niet meer vinden. Het laatste kwartier speelde Veensche Boys een-op-een; ze probeerden nog met de lange bal iets te forceren, maar het viel voor ons de goede kant op. Een 1-2 overwinning waar we tevreden mee kunnen zijn.’’

Van Gent Finaleweken: Botic van de Zandschulp toont herstel in Madrid 16 uur geleden
Van Gent Finaleweken: VZC sluit seizoen bijna perfect af; 'Ik ben zeker trots op de mannen' 22 uur geleden
Paul Oostermeijer kiest voor langer verblijf bij DOVO 23 apr, 17:36
Wisselend succes voor eredivisie turnsters in Den Haag 23 apr, 12:26
Veenendaals succes tijdens NK turnen in Den Haag 23 apr, 10:00
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 17 23 apr, 09:02
Oussama el Azzouzi's 0-1 in de maak.
Oussama el Azzouzi scoort met fantastische omhaal voor Bologna tegen AS Roma 22 apr, 20:28