Afbeelding
@tedxmedia

Veenendaal staat derde na verdiende zege

Voetbal

VEENENDAAL Veenendaal heeft het bezoekende Edese Blauw Geel ’55 met 2-0 verslagen. ,,Ik denk dat op deze verdiende zege niets maar dan ook niets valt af te dingen”, opende Veenendaal trainer Tom Gesgarz.

door Eip Janssen

,,De basis is naar mijn bescheiden mening afgelopen week in de bekerwedstrijd bij Swift gelegd. Hoewel die bekerwedstrijd werd verloren werkte het team keihard. Die instelling is vanmiddag tegen Blauw Geel ’55 voortgezet en beloond.”

IN DE KOPPIES Als er al een minpuntje genoemd zou mogen worden, is dat Veenendaal de gasten uit Ede te lang in leven liet. ,,Er werd de afgelopen wedstrijden niet gescoord. Dat gaat toch een beetje in de koppies zitten. Ook vanmiddag hebben we legio kansen laten liggen en/of pech gehad. Ballen op de paal die er ook in hadden kunnen gaan”, gaat de Veenendaalse trainer verder.

In de eerste helft was de thuisclub veel beter bij de les dan Blauw Geel ’55. ,,Het was Tom Ooms die de meer dan verdiende 1-0 ruststand op het bord zette. In de tweede helft zijn we doorgegaan waar we waren geëindigd. Ik denk dat Blauw Geel ’55 een kans heeft gehad en wat mogelijkheden.”

‘WERELDDOELPUNT’ Met nog zo’n kwartier te spelen ging Blauw Geel ’55 een-op-een spelen. ,,Daar heeft het team goed op geanticipeerd. De 2-0 van weer Tom Ooms was zo mooi. Van ver boven in de kruising. Een werelddoelpunt”, genoot Gesgarz na.

In het laatste gedeelte van de wedstrijd kwam de 2-0 zege totaal niet meer in gevaar. ,,Voorlopig staan we op doelsaldo mooi derde. Het puntenaantal is gelijk aan dat van ONA ’53, de tegenstander waar we zaterdag naartoe moeten. Tonen we dezelfde instelling en werklust, dan liggen er zeker kansen in Wageningen voor mijn ploeg. Maar eerst nog maar even in de derde helft van deze 2-0 zege genieten”, eindigde Tom Gesgarz tevreden.

advertentie
advertentie
Afbeelding
De Merino's huldigt jubilarissen 8 uur geleden
Afbeelding
Warmrijden voor Veenendaal-Veenendaal: win jij een prijs in onze fotowedstrijd? 11 uur geleden
Afbeelding
Zeven leden DOVO benoemd tot lid van verdienste 14 uur geleden
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 5 15 uur geleden
Afbeelding
Geweldige Europese prestaties voor Ebben en Wilschut: 'Het is heel fijn dat het harde werken beloond wordt' 2 feb, 12:03
Afbeelding
GVVV haalt opnieuw verdediger van IJsselmeervogels 2 feb, 11:15
Afbeelding
GVVV haalt ervaren verdediger van IJsselmeervogels 2 feb, 08:29