@tedxmedia

De Merino’s afgetroefd door HSV: ‘We staan weer met beide benen op de grond’

VEENENDAAL Na twee ijzersterke overwinningen was het voor De Merino’s tijd om uit de roes te stappen. In de bekerwedstrijd vanavond tegen HSV verloor het met 3-1. De Veenendalers scoorden opnieuw in de eerste minuut maar het was niet voldoende om de punten mee naar huis te nemen:,,We staan weer met beide benen op de grond’, aldus assistent-trainer Ryan Holman.

door Siem van Eck

,,We kwamen heel snel op de 0-1 en dat gaf ons de hoop op een mooie avond. Het tegendeel werd bewezen en vervolgens hadden we het heel lastig met het veldspel van HSV. Zij speelden volop één op één en waren sterker in de duels. Daardoor zijn we in feite afgetroefd. We hadden moeite met de opbouw en konden het voetballende gedeelte niet opbrengen. In de tweede helft hebben we nog wel twee grote kansen gehad al hebben we terecht verloren. Soms zijn dit soort wedstrijden nodig om te bedenken zo moet het niet.’’

Doelpuntenmaker: Aron de Koning

Paul Oostermeijer kiest voor langer verblijf bij DOVO 5 uur geleden
Wisselend succes voor eredivisie turnsters in Den Haag 10 uur geleden
Veenendaals succes tijdens NK turnen in Den Haag 12 uur geleden
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 17 13 uur geleden
Oussama el Azzouzi's 0-1 in de maak.
Oussama el Azzouzi scoort met fantastische omhaal voor Bologna tegen AS Roma 22 apr, 20:28
Jan van Willige.
Van Gent Finaleweken: keeper Jan van Willige verlaat GVVV ondanks eerdere verlenging toch 22 apr, 19:41
Van Gent Finaleweken: Bekijk alle uitslagen in het scorebord van RegiosportVeenendaal.nl (video) 22 apr, 17:30