Afbeelding
DOVO

Internationaal toernooi bij DOVO heeft deelnemersveld rond; inclusief speciale gast

Voetbal

VEENENDAAL De DOVO HatchTech Wintercup U13 heeft het deelnemersveld voor komende editie rond. Met de toezegging van Brighton & Hove Albion uit Engeland zijn alle zestien plekken bezet.

Bij het toernooi spelen ploegen met spelers onder de 13 jaar. Naast Brighton & Hove Albion komen uit Nederland DOVO U14, De Graafschap, Excelsior Rotterdam, FC Eindhoven, FC Utrecht, Go Ahead Eagles, SC Heerenveen en Vitesse in actie op Panhuis. Uit Duitsland komen MSV Duisburg en Rot-Weiss Essen en vanuit België komen KAA Gent, Royal Antwerp FC, Royale Union Saint-Gilloise en Zulte Waregem naar Veenendaal. 

,,Speciale gast en zestiende deelnemer is het team van Dynamo Kiev uit Oekraïne”, vertelt Gert-Jan van Schuppen namens de toernooi-organisatie. ,,Zij verblijven al zo’n acht maanden bij een club in Polen vanwege de oorlog in hun eigen land. We zijn blij dat ze bij ons komen spelen en dat we ze mede namens onze sponsoren daarna een week verblijf en activiteiten kunnen bieden.”

Het toernooi wordt zaterdag 7 januari gespeeld op de velden van DOVO. Het wordt de eerste editie van het toernooi, dat vorig jaar en dit jaar vanwege corona niet door kon gaan.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 48 2 uur geleden
Afbeelding
Johan Blad stopt als bestuurslid DOVO 16 uur geleden
Afbeelding
Lucas Goené loopt leerzame NK Cross: ‘Het was me een wedstrijdje wel’ 18 uur geleden
Afbeelding
Bekijk alle uitslagen in het scorebord van RegiosportVeenendaal.nl 18 uur geleden
Afbeelding
Schoofs en Visscher komen elkaar niet tegen in finale Kyotec Open 19 uur geleden
Afbeelding
Autobedrijf Braber topscorersklassement Veenendaal 22 uur geleden
Afbeelding
The Dance Center behaalt mooie resultaten op tweede wedstrijd: ‘We zijn super trots’ gisteren