Afbeelding
DOVO

Internationaal toernooi bij DOVO heeft deelnemersveld rond; inclusief speciale gast

Voetbal

VEENENDAAL De DOVO HatchTech Wintercup U13 heeft het deelnemersveld voor komende editie rond. Met de toezegging van Brighton & Hove Albion uit Engeland zijn alle zestien plekken bezet.

Bij het toernooi spelen ploegen met spelers onder de 13 jaar. Naast Brighton & Hove Albion komen uit Nederland DOVO U14, De Graafschap, Excelsior Rotterdam, FC Eindhoven, FC Utrecht, Go Ahead Eagles, SC Heerenveen en Vitesse in actie op Panhuis. Uit Duitsland komen MSV Duisburg en Rot-Weiss Essen en vanuit België komen KAA Gent, Royal Antwerp FC, Royale Union Saint-Gilloise en Zulte Waregem naar Veenendaal. 

,,Speciale gast en zestiende deelnemer is het team van Dynamo Kiev uit Oekraïne”, vertelt Gert-Jan van Schuppen namens de toernooi-organisatie. ,,Zij verblijven al zo’n acht maanden bij een club in Polen vanwege de oorlog in hun eigen land. We zijn blij dat ze bij ons komen spelen en dat we ze mede namens onze sponsoren daarna een week verblijf en activiteiten kunnen bieden.”

Het toernooi wordt zaterdag 7 januari gespeeld op de velden van DOVO. Het wordt de eerste editie van het toernooi, dat vorig jaar en dit jaar vanwege corona niet door kon gaan.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Kom in beweging met de opstartgroepen van VAV in Veenendaal 1 uur geleden
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 1 uur geleden
Afbeelding
Motorcross op Kwintelooijen gaat niet door 16 uur geleden
Afbeelding
Overstap Luc Goudsblom naar De Merino's gaat niet door 23 uur geleden
Afbeelding
Korfballers SKF starten veldcompetitie met thuiswedstrijd 28 mrt, 08:30
Afbeelding
Trainen als een profspeler: Ajax Camp strijkt weer neer bij GVVV 27 mrt, 11:00
Alle deelnemende leden van Evolution Twirlteam komen in actie bij het 'largeteam Passion', dat op zondag het EK af mag sluiten.
Veenendaals twirlteam in actie op EK in Eindhoven 26 mrt, 12:02